hur man köper en limo

hur man köper en limo

Om du funderar på att köpa en limousin, är chansen att det inte är för personligt bruk. Du har förmodligen en limousin företag redan, eller är beredda att göra ditt första inköp för en ny limousine företag du startar. Hursomhelst, måste du köpa en limousin som passar behoven hos de människor som kommer att vara att åka i den. Tyvärr, limousiner är inte något man hittar i de flesta bilhandlare, så du behöver ta några speciella åtgärder för att du hittar i limousinen som är rätt för dig

Du behöver:.
Dator.


1.
Bestäm på vilken typ av limousinen du vill köpa. Den typ av limo du har kommer att avgöra den typen av kunder som vill hyra tjänsten, så håll detta i åtanke. Vissa limo typer är sträckan limo, lyxbilen limo, och limousinen Hummer (se referens 1).
2.
Bestäm om du vill köpa en ny limousin eller en begagnad limo . Den använda limo kan vara billigare, men kanske inte erbjuda dig den säkerhet eller funktioner du hittar i en ny limousine.
3.
Gör en lista över alla funktioner du önskar, från något så enkelt som lädersäten, att något så komplicerat som en badtunna i baksidan av limousinen.
4.
Sök limousiner på webben till salu. Gör en lista över de limo typ, dess år, sin körsträcka, kostnader och funktioner. Försök att begränsa sökningen till städer inom köravstånd, så att du kan se limousinen och provköra den innan man köper.
5.
Ring Limousine tjänster i ditt område och fråga dem om deras åsikter om vilka typer av limousiner de har varit nöjda med och besviken över åren. De kör limos för en levande, så de kommer att vara mycket bekant med många aspekter av fordon.
6.
Prata med återförsäljare om betalningsalternativ och provköra limousinen innan han kom till ett avtal.

tips och varningar


 • Även när de köper en bil på webben, alltid komma ihåg att priserna inte alltid är inställda. Du kanske kan pruta via e-post eller på telefonen för att få priset sänks.
 • övningskörning en limousin på en parkeringsplats innan du tar ut det på vägen.
 • Se du har rätt licens för att köra en limousine service innan de köper din limo.


 • Relaterade artiklar


  nada vs Kelley Blue Book
  Vad man ska titta efter när man köper en begagnad bil
  hur man sparar pengar när du köper ett fordon
  hur man köper en ny bil från en bilhandlare
  hur man ska värdera begagnade bilar
  olika delar av en bil
  10 bästa tips för att köpa en ny bil
  Hur får man en gratis rapport vin kontrollera
  Hur 0 procent bilfinansiering arbete?
  hur man vet vad man ska göra och leta efter när man köper en ny bil