hur man köper en c5 corvette

hur man köper en c5 corvette

C5 Corvette blev först 1997 och produktionen gick igenom år 2004, då den ersattes med C6-modellen. Därför är alla som är intresserade av att köpa en C5 Corvette kommer att behöva köpa den används. Det innebär att medan du kanske kan spara lite pengar, du kommer också att behöva veta lite mer om var de ska leta och vad man ska titta efter i bilen

Du behöver:.
Dator med tillgång till Internet.


1.
Ställ en budget för hur mycket du är villig att spendera på din C5 Corvette. Eftersom bilen har producerats under ett antal år, och eftersom sportbilar såsom Corvette ofta omfattar en rad specialfunktioner, får priset börjar runt $ 20. 000 och klättra mycket hög om du letar efter en ovanlig modell, som 1998 Indy Pace Car.
2.
Gör en lista på funktioner som är viktiga för dig. Detta skulle kunna inbegripa färg på bilen, det året blev det, körsträcka och transmission typ-eller något så enkelt som av klädseln eller antalet mugghållare inuti. Rank förteckningen i syfte av vikt för dig, eftersom det är möjligt att bilarna du ser på inte kommer att erbjuda allt du vill.
3.
Sök efter begagnade C5 Corvetter på nätet. Begränsa sökningen till närliggande områden, så att du kan se bilen. Det skulle vara ett riskfyllt beslut att köpa en begagnad bil som inte hade provkört och kontrolleras av en mekaniker i förväg. Skriv ner de erbjudanden som intresserar dig, exempelvis det pris och funktioner.
4.
Besök lokala bilhandlare. Återförsäljare som är specialiserade på Chevrolet varumärke kan ha den mest urval, men andra återförsäljare är fortfarande värt att kolla in. Ta den information som du har hittat på nätet. Använd den för att jämföra priser och funktioner, men också som ett köpslående verktyget så återförsäljaren där vet du väl informerade.
5.
Provkör bilar du är intresserad i. Om det finns flera bilar som du funderar på, göra en lista över för-och nackdelar för varje bil.
6.
Har C5 Corvette du ska köpa besiktigas av en opartisk mekaniker innan du begår att köpa den.

tips och varningar


 • Be om en inspektionsrapport om det finns.
 • Köp inte bil utan provkörning det först.
 • Låt inte utseendet på bilen distrahera dig från mängden körsträcka på det och hur det går.


 • Relaterade artiklar


  Honda Odyssey vs Toyota Sienna
  hur man ska finansiera en ny bil med dåliga krediter
  om begagnade bilar
  Definitionen av en bärgning titel
  hur man förhandlar med en bilförsäljare när du går till en återförsäljare
  hur man förhandla fram en bil försäljning
  om Lexus Hybrid
  hur man köper en begagnad Ford Mustang convertible
  hur man bygger din egen mini cooper
  hur du hittar den bästa bilfirma i Phoenix, Arizona