hur man köper en bil utan bevis på inkomst

hur man köper en bil utan bevis på inkomst

Det är möjligt att få en bil lån utan bevis på inkomst, men du bör vara mer försiktig när man går över räntorna, och du bör vara beredd att betala en stor kontantinsats. Om du inte visa bevis på inkomst, är den bilfirma som går att betrakta det som en risk att sälja dig en bil, och du kan ha mer problem gör ett köp. Långivare kan vara tveksamma till att ge dig ett lån om du inte visa dem bevis på inkomst

Du behöver:.
Kontantbetalning


en
. . ha i din ägo en betydande andel av den totala kostnaden för bilen att erbjuda som en delbetalning om du har några bevis på inkomst. Det exakta beloppet av handpenningen kommer att bero på flera faktorer. Återförsäljaravtalet eller långivare kommer att titta på din kredit värdering samt kostnaden för bilen. De kommer förmodligen vill att du ska betala vad bilen är värd till återförsäljare, och detta kan vara 40 procent eller mer av den totala prislappen. De kommer att vilja värdet på bilen till återförsäljare för att vara värt mindre än vad du är skyldig för det.
2.
Kontrollera att du har råd med höga räntor. Eftersom utlåning till dem som inte visar bevis på inkomst anses vara en risk, bör du vara medveten om att långivaren kanske vill ha högre ränta på lånet. Kontrollera pappersarbete grundligt för räntor och storleken på utbetalningarna.
3.
Se till att återförsäljare eller långivare visar du bevis på att du har godkänts innan de accepterar något. Annars kan återförsäljare tillbaka ut, och ta tillbaka bilen och pengarna.
4.
Shoppa för långivare och jämför priser tills du hittar den bästa lösningen. Det kan vara värt att prata med någon tredje part, såsom banker och se vad priser de kan erbjuda dig. Prata med återförsäljaravtalet och om avbetalningar och räntor. Prata med flera återförsäljare också, tills du hittar en med en bil du vill och har råd, där de också godkänner du för finansiering.
5.
Har handpenningen med dig. Alla långivare kommer att vara försiktig med utlåning till en person som inte kan visa dem bevis på inkomst. Om du har sparade pengar att köpa en bil, vara beredd att visa det och att lägga ner en stor kontantinsats.

Tips och varningar


 • Om du inte " t Kontrollera pappersarbete noga kunde räntorna lägga upp, ledande betala mycket mer för bilen än vad du tänkt.
 • inte är överens om att den första affären hittar du, eftersom du kan tas tillvara, och till slut förlora en massa pengar.


 • Relaterade artiklar


  bra begagnade bilar att köpa
  hur man köper en billig liten crossover suv
  Hur får man en gratis rapport vin kontrollera
  hur man väljer en bil färg
  Den bästa formen av bil att köpa
  konsumenternas rättigheter för att köpa en begagnad bil
  ny bil alternativ
  10 säkraste bilarna
  var man kan hitta billiga begagnade bilar
  hur man undviker fällor att köpa en bil