hur man köper en bil av statliga

hur man köper en bil av statliga

Köpa en bil av staten kan erbjuda många fördelar, såsom att finna ett bättre urval och lägre priser eller specialerbjudanden, men det finns också en hel del utmaningar. Du kan behöva ta itu med skattefrågor, en väntetid, och ökade transportkostnader för att plocka upp nya eller begagnade bil du köpt (referens 1). Om, efter att väga för-och nackdelar, du bestämmer dig att köpa en bil av staten är rätt val för dig, finns det några enkla saker du kan göra för att göra processen mycket enklare
1.
Forskning skatteinformation för stater som gränsar din. Om möjligt, målet sökningen till sägs att ha lägre skatt än din stat (ref 1). På det sättet kommer du vara säker på att få bästa på bilen ditt köp av staten.
2.
Leta återförsäljare i staterna du söker i och besöka sina webbplatser. Många av dem kommer att ha bilar som du kan köpa på nätet och få dem levererade till dig, vilket kommer att eliminera behovet av att resa över statsgränserna. Gör en lista över möjliga återförsäljare där du vill köpa en bil, liksom enskilda bilar du vill.
3.
Gör en lista på frågor att ställa, och kontakta en säljare vid varje återförsäljare. Dina frågor bör baseras på saker som är viktiga för dig när du köper en ny eller begagnad bil, till exempel garantier, fraktkostnader, specialerbjudanden eller köpslående politik. Många återförsäljare erbjuder ingen pruta prissättning, vilket innebär att du betalar prislappen för bilen. För dem som inte gör det bör du försöka förhandla fram ett bättre avtal.
4.
När du har bestämt vilka försäljare att besöka, ordna dina resplaner. Det kan handla om att göra en budget, boka ett hotell och eventuellt hyra en bil, om du inte har en tillgänglig fordon för resor.
5.
Besök varje återförsäljare, och gör en lista av alla särskilda nya och begagnade bilar du överväger att köpa. Bestäm vilka de skall köpa utifrån de kriterier som är viktiga för dig, såsom pris, gas körsträcka, märke och modell eller färg. När du väljer den bil du vill köpa, kontakta återförsäljaren för att vidta åtgärder för att plocka upp den eller att få den levererad till dig, och att ansöka om finansiering, om nödvändigt.

tips och varningar


 • Om du väljer att köpa en bil, eftersom den stat där återförsäljaravtalet är belägen har lägre skatter än ditt tillstånd, se till att kostnaden för frakt eller resa inte omintetgöra de besparingar du kommer att få i skatt. Du vill ha en med statliga inköp till vara värt de extra besväret (ref 1).


 • Relaterade artiklar


  hur man handlar i bilen när man köper en ny
  det bästa sättet att köpa ny bil
  hur man beräknar räntor bil finansiera
  nackdelar med alternativa bränslen
  hur man köper en bil för tusentals utanför klistermärke pris
  vad är en bil titel?
  Nissan 350Z vs Infiniti G35
  den bästa tiden att leasa en bil
  hur man köper en bil utan bevis på inkomst
  hur man beräknar en bil betalning