hur man köper en begagnad bil billig och ren

hur man köper en begagnad bil billig och ren

Att lära sig att köpa en begagnad bil till ett billigt pris kan vara lite skrämmande. Men genom att följa tipsen i den korta guide du kommer att vara på god väg till en fast bil som inte tömma din plånbok
1.
Med dagens ekonomi är som den är, jag skriver detta November 202C nu är det perfekt tid att köpa bilar, hus eller något annat för den delen. Folk funderar på att sälja och därmed finns det otroliga erbjudanden som tas. Du första steget i att lära hur man köper en begagnad bil billigt är att använda alla medier möjligt att lokalisera bilar till salu. Titta i tidningen, skriva ut annonser, craigslist. com, be dina vänner, titta på bilar till salu längs gatan, och besöka används bilhandlare.
2.
När du hittar en bil du tror att du kan vara intresserad av att gå till Kelly Blue Book på kbb. com och leta upp värdet på bilen bygger på de fastställda kriterierna. Detta ger dig en uppfattning om fordonets värde och ger dig en allmän uppfattning om hur bilen är prissatt. Om säljarna har det prissatt sätt under Kelly Blue Book värde då finns det en mycket god chans det är något fel med bilen. Men du vill lära dig att köpa en begagnad bil billigt så jag uppmanar dig att ringa ägarna och ställa följande frågor.
3.
1. Har bilen ett rent titel? Om rubriken inte är ren så jag rekommenderar dig genast ge upp det valet. Dess inte värt att köpa en bil utan en ren titel.

2. Varför säljer du bilen?

3. Finns det några problem med bilen?

Dessa 3 frågor är bara början av vad du kommer att behöva be om bilen, men de är en stabil grund att få en allmän uppfattning om bilen och dess värde och problem. Att lära sig att köpa en begagnad bil billigt kan vara en utmaning, men det viktigaste är att gå ut och titta på några begagnade bilar till salu. Erfarenheten är den bästa läraren dock ta någon som hade erfarenhet av inköp begagnade bilar om det alls är möjligt.


Relaterade artiklar


vad är msrp?
hur man söker bilförsäljning statistik
hur man söka efter en begagnad bil
Honda Odyssey vs Toyota Sienna
fördelarna med att köpa en ny bil
om bilar med bärgats titlar
ny bil köper tricks
Var kan jag jämföra bilar?
om nya miljöbilspremien och incitament
hur man köper en ny bil billig