hur man kan kontrollera ett fordon specifikation av VIN-nummer

hur man kan kontrollera ett fordon specifikation av VIN-nummer

Fordon identifikationsnummer, som också kallas Vins, har samma syfte som personnummer och streckkoder. Vins är 17-siffriga koder som fungerar som unika identifierare för fordon av alla slag. Bilar, lastbilar och motorcyklar som används som både personliga och eller kommersiella fordon har en VIN. Dessa siffror är betydande eftersom varje specifikation finns att veta om ett fordon kan hittas genom dem. Ingen VIN dupliceras eller användas flera gånger, vilket gör att hitta ett fordon lättare.

Du behöver:
Kreditkort
. VIN-nummer.


1.
Gå till en bil resurs webbplats (se Resurser) och skriv det 17-siffriga VIN tecken i den tomma data formulär när webbplatsen öppnas på ett nytt webbläsarfönster. Alla bokstäver i VIN bör tas till vara.
2.
Klicka på länken bredvid eller under dataformuläret utsetts för VIN. Din webbläsare kommer då att omdirigeras till resultaten för VIN du angav. I de flesta fall kommer resultaten att visa fordonets år, märke och modell på toppen av skärmen.
3.
Klicka på resultatet länken bredvid det exakta året, märke och modell på fordonet för VIN du angav.
4.

Köp ett fordon rapport för att få detaljerad information om fordonets specifika platsen, olycksrapporter, register, underhåll och ägande historia.
5.
Skriv in din kreditkortsinformation i tomma data formulär förutsatt att kommer att ges på webbplatsen. Du kan bli ombedd att ge en kortinnehavarens namn, fakturering och e-postadresser, korttyp, nummer och utgångsdatum för att behandla din beställning. Säkerhetskoden kan också begäras, beroende på vilken webbplats du använder.

Tips och varningar


 • Om du kan kopiera och klistra bilens VIN från en webbplats, Detta är en mycket rekommenderad metod för att söka efter fordonet. Använd den här metoden för noggrannhet ändamål att säkerställa VIN är korrekt och att du hittar rätt fordon.
 • För garanterad noggrannhet, är sajter som CarFax och Free VIN Kontrollera rekommenderas fordonsindustrin resurs webbplatser. CarFax och Free VIN Kontrollera erbjuda grundläggande information, såsom märke, modell och ange plats för fordonet. De används av de flesta återförsäljare och online fordonsindustrin platsannonser, såsom Yahoo Auto och eBay Motors. Det finns andra webbplatser som inte har testats för noggrannhet som du kan använda, men du är inte garanterad att få den noggrannhet du betalar för.
 • Hitta ett fordon genom VIN kan göras gratis. Men att få detaljerade specifikationer för fordonet och VIN rapporter kommer med en kostnad.
 • Tänk, du kan inte köpa specifik information för alla fordon rapport. Det är en allt eller inget köp när det kommer till VIN historia och rapporter. Du måste köpa den fullständiga rapporten, oavsett hur mycket information du vill kontrollera för fordonet.


 • Relaterade artiklar


  hur man handlar en begagnad bil utan krångel
  hur man kan kontrollera för problem av en begagnad bil
  hur man för att fastställa ägandekostnaden för en ny bil
  hur man använder kontanter för clunkers programmet
  hur man hittar en bil frakt
  hur man sparar pengar på en ny bil köp
  hur man hittar en Mazda-återförsäljare i din stad
  10 säkraste bilarna
  handikappade van köpa tips
  Tips för att köpa begagnade bilar