hur man hittar värdet av en bra låg körsträcka fordon

hur man hittar värdet av en bra låg körsträcka fordon

Att veta vad ett rimligt pris att betala för ett begagnat fordon är viktigt när man köper eller säljer en bil. Det finns många faktorer som spelar in värdet av en bil, inklusive plats, tillstånd, körsträcka och funktioner. Att bli informerad om det bästa priset för din bil kommer att vara säker på att du får en rättvis behandling oavsett vilken utgången av transaktionen du är på

Du behöver:
Computer
. Tillgång till Internet.


1.
Samla information om fordonet. Du kommer att behöva år, märke och modell på bilen att börja med. Ofta bilar kommer med paket som är noterade med siffror eller bokstäver efter modellen, såsom Honda Accord EX. Om du har denna information, kommer det att ge dig en mer korrekt prissättning. Du måste också veta om det är en två-dörrars eller en fyra-dörrars modell och vad körsträcka på vägmätaren är det.
2.
Kontrollera Kelley Blue Book online. Här hittar in ditt postnummer så att du kan få exakt information om marknaden för ditt område. Samma bil kommer att kosta mer eller mindre beroende på var du bor (en stor stad eller på landet, till exempel). Nästa, skriv in märke, modell och år på din bil.
3.
Välj det värde du vill ha. Du kan nu välja om du vill att handeln i värde, den privata säljare värde eller ett pris.
4.
Input ytterligare information. Här kommer du att sätta i motorstorlek, kommer den utrustning den med, till exempel Premium Sound eller lädersäten, och körsträcka. Därefter kommer du in tillståndet för fordonet-fattiga, rättvis, god eller utmärkt. Detta kommer att ge dig en offert som du kan förvänta dig att sälja eller betala för det fordonet.

tips och varningar


 • Presentera en ren CarFax rapport kan bidra till att stärka värdet på ett fordon, om det visar att det har förekommit några olyckor eller gjort reparationer. För att få detta behöver du Vehicle Identification Number (VIN) som är innanför dörren eller på instrumentbrädan nära vindrutan.


 • Relaterade artiklar


  vad är en bärgas bil?
  hur man handlar en begagnad bil utan krångel
  hur man köper en bil för tusentals utanför klistermärke pris
  hur man förhandlar med en bilförsäljare
  där för att shoppa för bilar
  information om bilen vins
  Hur man köper rätt begagnad bil för dig
  hur man köper en ny bil och få de bästa
  hur man köper en ny bil
  bilförsäljare tips & tricks