hur man hittar en ny bil till ett bra pris

hur man hittar en ny bil till ett bra pris

För att hitta en ny bil som uppfyller dina krav-i form av pengar samt funktionalitet, du behöver göra vissa förberedelser i syfte att dra maximal nytta av ditt köp. När du är ute efter att hitta en ny bil måste du väger en rad faktorer och motion beredskap inför din sökning i syfte att säkerställa en så positiv resultat som möjligt
1.
Förhandla med stränghet. Kom ihåg att när du köper nya bilar eller hantering av bilhandlare i alla situationer, du har makten. Återförsäljare kommer att skapa en illusion av att de förstår mysterium bilbranschen, och de kommer göra allt de kan för att mystifiera du med komplexa jargong och trötta ut dig med alla typer av spektakel. Fall inte för det. I verkligheten är klåda för ditt företag, men de måste låtsas att de inte behöver det och att de är i stånd att ställa krav. Denna fars kan känna särskilt giltiga till okryddad bilköpare när som saknar korrekt information. Besök Consumer Reports, Edmunds, och den andra olika bilen platser konsumenten online för goda råd och rapporter med ärliga ekonomiska siffror och vara beredd innan du går att prata med återförsäljarna. Var villig att gå ifrån någon affär. Däri ligger ditt mest effektiva förhandla vapen.
2.
Välj rätt tid i månaden och om möjligt, år, där att göra ditt köp eller registrera din hyresavtal. 31 oktober är en av de magiska datumen bilen förhandling. Detta är den personliga uppfattning av författaren, men det bygger på två viktiga fakta. Den första omständigheten är att under oktober månad, återförsäljare blir desperata för att få bort eventuella kvardröjande "årets" inventering, eftersom nästa års modeller är redan på väg inDe har räkningar att betala och de måste klara det utrymme att ge plats åt inkommande inventering. Den andra omständigheten är att slutet av varje månad är när bilen säljare har sin sista chans att uppfylla sina kvoter. Sätt dessa två fakta tillsammans och du har Halloween-en riktig trick-or-treat dag för bilhandlare. Även om de inte får visa det, de känner trycket. Detta är dagen att verkligen dra åt skruvarna på dem. Samtidigt, inte vänta tills Halloween att göra allt din forskning och inleda förhandlingar. Ge dig själv lite tid för att gör andra nödvändiga läxor och fotarbete.
3.
Gå till olika bilhandlare och förhandla fram ett antal erbjudanden så att du kan spela återförsäljare av varandra. Du säkert kan gå in i en återförsäljare och tryck dem med fiktiva erbjudanden du har på bordet i andra återförsäljare, men om de affärerna egentligen inte existerar, kommer det mer sannolikt andas den typ av autentiska förtroende som gör bilhandlare nervös.

4.
Akta dig för marknadsföring auto återförsäljare material som kan ta dig för en vacker slant även efter att du har förhandlat fram ett bra försäljningspris. De kommer att försöka sälja dig på alla möjliga alternativ. Återigen, det finns stor konsument webbplatser som hjälper dig att förbereda dig för alla dessa olika alternativ återförsäljare vanligtvis försöker sälja till dig. Se till att du förstår vad de säljer, och hur nödvändigt något av dessa särskilda bekvämligheter verkligen är. Några av dessa alternativ kan vara av intresse för dig av olika anledningar-bara till att du bara köpa det du verkligen vill, och vara säker på att det du köper från en återförsäljare är inte tillgänglig för dig någon annanstans billigare.
5.
veta din kredit värdering innan närmar några bilhandlare. Utan att få din kredit rapport från alla tre kreditupplysningsföretags rapportering för att till fullo förstå din kredit situation kan en återförsäljare låtsas att din kreditvärdighet är inte bra nog för dig att dra nytta av låga räntor finansiering. Återförsäljaren gör mer pengar om du betalar mer ränta på dina finansiering, så kom ihåg att det är fördelaktigt för dem om du inte vet din kreditvärdighet.
6.
Go för tillförlitlighet och livslängd, inte krusiduller och "flash-men inte gå därifrån med en bil som du inte är mycket nöjd med. Detta är verkligen en delikat balansgång, eftersom å ena sidan, du vill köpa något som är rimligt på grund av dess funktionalitet, men om du beröva sig själv för mycket och köpa de uslaste modell du kan hitta, kan du inte gå därifrån med en känsla så nöjd med din multi-tusen-dollar-köp. Detta blir särskilt viktigt att tänka på om du är i själva verket köper en bil som du planerar att köra år efter år. Ge dig själv några av de fina bekvämligheter, men fatta de besluten själv, inte får tas i av en återförsäljare som försöker reta dig och väljer extra bekvämligheter inom anledning. Vanligtvis modellen trimma precis ovanför basmodellen är tillräckligt för de flesta, men det är verkligen en fråga om personlig preferens. Tänk bara på att även visa upp dina månen tak och inbyggd navigering kan wow dina vänner, de kommer inte vara så bländade när någon gång på vägen din månatliga betalningar börjar äta dig levande.
7.

Se upp för finansiering tricks. Se till att du läser alla nummer och avgifter i ditt avtal och att du förstår alla detaljer i det före undertecknande. Bilaffärer göra pengar på dig när du finansiering genom dem med hjälp av finansiering bilhandlare och har ett intresse av att lägga in extra avgifter att de ibland "försummar" för att påpeka för er. Se upp för dolda avgifter, och medan vi är inne på ämnet, akta er för falska avgifter också. Medan något sådant som destination avgiften är ganska legitimt (trots allt ett återförsäljaravtal måste hinna skrivas av med bilen levereras till dem), kan den dokumentation och auto återförsäljare reklam avgifter absolut skall förhandlas i de flesta fall. Vara skyddande av dina hörde intjänade pengar i varje steg av denna process och du kommer att vara mycket mer troligt att hitta en ny bil för en tillfredsställande pris.

Tips och varningar


 • alltid göra din forskning och undvika impulsivt handlande
 • Gör inga erbjudanden eller registrera några papper under press
 • inte underteckna något papper som du inte förstår fullt ut
 • inte ge efter för en återförsäljare att du känner dig sliten fastställs i deras taktik
 • Kom ihåg att de försöker att ta så mycketav dina pengar som de kan
 • Tänk på att en så stor ekonomisk beslut kan påverka dig i flera år på vägen


 • Relaterade artiklar


  ställen att hitta begagnade bilar
  hur man väljer rätt bil att köpa
  hur man gör bilen betalning till GMAC online
  hur man kan jämföra GM vs ford
  hur man ska finansiera en ny bil med dåliga krediter
  BMW 335i vs 328i
  amerikanska kontra utländska bilar
  hur man får ut det mesta av statens betalningar för clunker program
  buick garantiinformation
  hur man får mest för handel och betalar minst för din nästa bilköp