hur man hittar en bilhandlare

hur man hittar en bilhandlare

När du köper en bil, det finns många saker att tänka på, inklusive pris, modell, färg och typ av bil. Köpare tar ofta tid när man väljer en bilhandlare-de flesta vill se till att de har att göra med ärliga, hjälpsamma bil säljare. För att komma igång på din sökning efter en auto återförsäljare, det finns många tillgängliga resurser
1.
Besluta om vilken typ av bil du letar efter. Om du inte kan välja en modell eller märke, åtminstone överväga färg, år och pris du är villig att betala. Att veta dessa saker kommer att göra din sökning efter en bilhandlare lättare.
2.
Sök igenom din lokala telefonkatalogen under fordonsindustrin avsnitt. Skriv ner namn, nummer och adress till bilhandlare som är närmast dig.
3.
Plocka upp veckotidningar Auto Trader från din lokala affär, tvättomat eller tidningsställ. I allmänhet är dessa tidningar är gratis.
4.
Bläddra igenom annonser i din lokaltidning, och i tidningar som "The Green Sheet. " Dessa publikationer har annons sektioner bara för dem som säljer bil-objekt, inklusive bilhandlare och fristående återförsäljare auto.
5.
Titta via online annons webbplatser som Craigslist, Kijiji och Trader Online (se "resurser"). Inte bara kan du hitta personer som vill sälja sina bilar, men lokala bilhandlare ofta efter annonser och web-bara rabatter på dessa webbplatser.
6.
Besök tillverkarens webbplats om du vet vilket märke av bil du vill. Till exempel, om du vill ha en Mitsubishi, gå till sin officiella webbplats: mitsubishicars. com. Där kommer du att kunna hitta försäljare, titta på nuvarande modeller och funktioner och fyller i ett kontaktformulär om du behöver mer information eller hjälp.
7.
Besök webbplatser för att hjälpa människor att hitta en bilhandlare, som Get Auto, Auto Trader och Automotive. com (se "resurser"). Vara säker på att när du surfar man bara titta på bilar som säljs av återförsäljare och inte av enskilda personer.


Relaterade artiklar


hur att köpa en bil utan kredit
Hur får man en bil även med dålig kredit
hur du tar reda historia min bil
Hur berätta om en bil är målat, repareras eller förstörda
hur man kan vara förberedd på Kontant Clunkers program (bilar)
hur man köper en ny bil online och spara pengar
hur man köper en begagnad bil av staten
hur du köper en rullstol van
hur du returnerar en finansierad bil
om Carfax rapporter