hur man får en helt gratis vin kontrollera

hur man får en helt gratis vin kontrollera

En helt gratis VIN check kan ge dig några fakta om bilen historia. Även om det inte är en fullständig rapport kommer det att berätta om bilen är stulen, eller hade en bärgning titeln utfärdats (i vissa fall). En helt helt gratis VIN check nu också erbjuder information översvämningsskador. Du kan få den här rapporten gratis

Du behöver:.
VIN-nummer
. Gratis VIN check webbplats.
Begagnad bil.


1.
Leta reda på VIN på din bil. Det ligger på bilens instrumentbräda nära vindrutan eller längs sidan av dörrkarmen på förarsidan. Skriv ner det så att du kan skriva in den när du får din helt gratis VIN check.
2.
Besöka National Insurance Crime Bureau webbplats eller annan fri VIN check webbplats för att få din rapport. Denna rapport kommer att vara helt gratis så du behöver inte betala för en.
3.
Ange VIN i lämpligt fält och klicka för att skicka. Du kommer att få din gratis rapport antingen via nedladdning eller kommer det att dyka upp på din skärm.
4.
Läs informationen i det fria VIN check och sedan bestämma om du vill köpa hela bilen rapporten. Tänk på att vissa bil rapport företag ger dig både en gratis VIN kontrollera och bilen rapporten i en. Se länkar nedan för dessa webbplatser.

Tips och varningar


 • få en gratis VIN check och bil rapport i ett är ett enkelt sätt att avgöra om du behöver till hela rapporten. Stölder och titlar bärgning tyder på att det kan finnas problem på vägen på grund av möjligheten att vissa delar kan vara låg kvalitet. Det kan också finnas dolda problem med din bil.
 • En helt gratis VIN kontroll är inte en ersättning för en begagnad bil rapport. Det är bara grundläggande information och är inte alltid klar. Några stölder eller titlar bärgning får inte rapporteras om det fria VIN kontrollera eftersom informationen kommer från försäkrings-poster. Om din bil inte var försäkrad skulle betänkandet aldrig ha lämnats in.


 • Relaterade artiklar


  hur de finansierar en bil
  om nya bil recensioner
  gas vs hybrid Toyota Highlander
  auto lån FAQs
  hur man köper en bil med kontanter
  vad är msrp?
  hur man köper en begagnad Porsche Boxster
  hur man köper begagnade bilar
  hur man läser nya bil fönster stickers
  hur du väljer ett bra begagnad bil med förtroende