hur forskningspotentialen begagnad bil frågor

hur forskningspotentialen begagnad bil frågor

Att köpa en begagnad eller begagnad bil är en riktigt smart idé och kan spara tusentals i avskrivningskostnader. Undvika att köpa den fruktade citron tar lite extra ansträngning och forskning, men kommer vara värt besväret i realiserade besparingar och sinnesfrid. Eftersom du gör en stor utlägg med köp av en begagnad bil, det lönar sig att spendera lite extra för att eliminera eventuella fallgropar och forskning eventuella begagnad bil frågor

Du behöver:.
En bra mekaniker VIN-nummer.
Due Diligence.


1.
Fråga efter service poster. Om de inte tillhandahålls, och säljaren kan inte ge dem, inte köpa bilen. Period. Det är bara för mycket okänt om bilens tidigare vård.
2.
Kolla bilen med en bra mekaniker för potentiella mekaniska problem. En Förköp Inspektionsrapport är en grundlig utvärdering av den mekaniska tillståndet i bilen tillsammans med sina kosmetiska skick. PPI kan kosta ett par hundra dollar men det är väl värt pengarna innan affären är klar. PPI bör utföras av en oberoende part eller mekaniker och inte arrangerades av säljaren. Kontrollera att underredet kommer att inspekteras tillsammans med alla tecken på ommålning som kan indikera ett orapporterat olyckan inträffade.
3.
Forskning VIN-nummer historia. Leta efter potentiella olycka historia eller inspelning av översvämningsskador. En rapport kan begäras för omkring $ 20. 00. Rapporten kommer att lägga ut olycka historia, vrak skador och avläsningar vägmätare information. Två sådana tjänster Carfax. com och Autocheck. com.
4.
Kontrollera om titeln frågor. Din VIN-nummer historia rapporten bör innehålla problem med titeln som till exempel: översvämningsskador, hagel skador och brandskador. Titeln kommer att ange om bilen har märkts som osäkert att köra, skräp, eller antecknad som bärgning.

Potentiellt bedrägliga titlar är också ett problem. Bara för att bilen har en tydlig titel, betyder det inte titeln är giltig. Du vill inte äga en bil med ett bedrägligt titel som en del skumma kriminella skapats i syfte att sälja en stulen bil. Kontrollera titeln för officiell vattenstämplar. Titta på VIN-nummer på bilen och kontrollera att den inte har ändrats. För en liten avgift på DMV, kan du kontrollera titeln: s ägare och VIN-nummer för att se det matchar en på bilen och titeln du har presenterats.
5.

Gå igenom stegen ovan även för pre-certifierade bilar. Begagnad bil regler för certifierade bilar faller under staten, inte federal lag.

Tips och varningar


 • Don't skrämmas av en säljare: s reaktion på din brist förtroende
 • Om du har några betänkligheter, förbi affären
 • Fordon fortfarande under den ursprungliga garantiperioden lägga extra trygghet, även om forskningen fortfarande bör göras
 • Var extra aktsam om bilen har nyligen registrerat i delstaten
 • Var försiktig med tredje part före certifiering program som lovar en förlängd garanti. De har varit kända för att gå i konkurs och lämnar stan. Du är säkrare med tillverkarens garanti


 • Relaterade artiklar


  hur man sparar pengar köpa bilar
  Toyota Mark x vs honda
  hur man köper en bra begagnad bil
  hur ta reda på om motorn är den ursprungliga blocket
  Vad gör en återförsäljare betala för en ny bil?
  förteckning över Mitsubishi återförsäljare i Massachusetts
  hur man köper en pålitlig begagnad bil
  den säkraste gas-saving bilar
  hur man förhandlar bilpriser med en privat ägare
  hur man köper en 2000 corvette