hur du köper nya bilar

hur du köper nya bilar

. De flesta människor hatar att behöva gå till bilfirma och förhandla med bilhandlare
1
flesta människor hatar att ha att gå till bilfirma och förhandla med bilhandlaren. De vill att bilen som de har sina ögon på, men hatar huvudvärk som går med att köpa en. En undersökning visar att 75% av människor hellre vill gå till tandläkaren sedan gå till generalagenten.
2.
Samtidigt talar med bilhandlare, ställa en massa frågor. Håll ställa alla frågor som berör dig och inte låta försäljaren slippa svara något. Kontrollera att du har alla svar du behöver innan du köper bilen.
3.
Hålla dina känslor i schack när köpslående om priset på ett fordon. Alla klockor och visselpipor med bilen kan vara mycket tilltalande för dig och du kanske blir förälskad i den, men stå tillbaka och vara opartisk. Om dealern ser att du har förälskat sig i bilen, kan du sluta betala mycket mer så ska du ha. Det är en affär och pengar är den nedersta raden.
4.
Veta exakt vad du vill innan du ens går till återförsäljaravtalet är bättre än att visa upp med en obeslutsam, öppet sinne. Hitta broschyrer och kataloger som visar dig de nya bil du vill ha det i din budget. Var inte manipuleras av en smidig prata bilhandlare. Stand Your Ground.
5.
Fråga alltid om den övergripande totala priset för den nya bilen innan du skriver något. Låt inte dealern tala dig till en betalningsplan innan du vet priset, eftersom du kan få betala mycket mer än du behöver. Gör din hemläxa på bilen och du vet priset och vad avbetalningsplan bäst passar i din budget.
6.
det snart beslut tid. Du kommer antingen väljer att ta itu eller promenad bort. Om affären känns rätt för dig, så ska du ta det, men om du känner sig illa till mods på något sätt, så borde det vara dags att bara gå därifrån. Om något inte verkar stämma, var inte rädd att säga, nej tack, och promenad.
7.
Köpa en ny bil kan vara jobbigt och ger dig en huvudvärk, men om du gör din forskning innan sidan bör det komma ut mycket lättare och till din fördel. Du kan spara mycket pengar bara genom att göra din läxa innan kliva ena foten i generalagenten.


Relaterade artiklar


hur man köper en ny bil med en handel med
hur man sparar pengar och få en hel del på en bil
Vilka olika typer av fordon titlar?
bilförsäljare tips & tricks
hur du köper en ny bil
ska jag köpa eller leasa en bil?
hur man får ett erbjudande att köpa ny bil
hur man tar nytta av kontant Clunkers / bilar programmet
hur man köper en riktigt billig "visp" bil
hur du ger dig själv kanten när man köper ett nytt fordon