how till en hel del på en bil

how till en hel del på en bil

Att köpa en ny eller en begagnad bil kan vara mycket dyrt, beroende på vilken typ av fordon du tittar på. Men här är hur du kan spara pengar och få en hel del på en bil
1.
Köpa bilar på nätet.
Det finns många webbplatser där du kan köpa bilar på nätet. Ebaymotors är en som ofta används. Genom att bjuda mot annan köpare har du en chans att få en stor bil till ett bra pris. Var noga med att titta på Carfax på fordonet. Du vill inte att betalar för mycket för en bil som kommer att bryta strax efter att få det. Även om det kan vara riskabelt att få en bil från Internet, om du väljer en respekterad säljare med en bra feedback som du kan minska risken.
2.
Blue Book.
Genom att titta på detta kan du se vad en bil är värderad till. Detta gör att du kan använda detta som ett fyndpris. När du använder Kelley Blue Book kan du se värdet av begagnade och nya bilar. Medan många nya bilar kan sälja för nästan samma pris, som används kan vara alla olika priser. Detta kan bero på bilar tillstånd, körsträcka, år, etc. Så att ta reda på det sanna värdet av en bil kan ibland vara ganska svårt. Men om du använder Kelley Blue Book kan du se till att du får en bra affär på din nästa bil.
3.
Återförsäljare.
Innan vi går till första bilfirma du se och köpa från dem, göra några jämförelser shopping. Chanserna är, du kommer inte hitta samma fordon för samma pris på alla bilhandlare du besöker. När du har hittat det lägsta priset möjligt, försök att besöka andra återförsäljare för att se om du kan få ett bättre erbjudande än vad du har för närvarande. Ibland kommer att slå mer rabatt på priset om det betyder att de kommer att få sälja.


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra miljöbilar
hur man beräknar moms på en ny bil
hur man får begagnad bil lån
Definitionen av en bärgning titel
medborgerlig vs camaro
hur man köper en ny bil pruta gratis på lägsta pris
hur man beräknar räntor bil finansiera
hur man köper en begagnad Honda Civic
hur man kan slå en bilförsäljare
Hur får man en gratis använt kontroll bil vin