gas körsträcka bedömningar av bilar & SUV

gas körsträcka bedömningar av bilar & SUV

Dessa dagar är det viktigt att veta vilken typ av gas körsträcka en bil eller SUV kommer att få innan man köper. Det är lätt att hitta i staden och motorvägen uppskattningar körsträcka av nya och begagnade fordon, och att göra jämförelser

Samla detaljerad info

Du kan ha fabrikat, modell och år av ett fordon, men du måste även veta exakt version att bestämma körsträcka. Många bilar av samma modell har olika tillgängliga motoralternativ, en faktor som i hög grad kan påverka körsträcka.

Kontrollera körsträcka betyg

Det bästa stället att börja är fueleconomy. gov, som listar gas körsträcka på alla nya och begagnade fordon. Tänk på att dessa är de siffror uppskattas av biltillverkarna.

Kontrollera konsumenten körsträcka

Uppskattningar under perfekta förhållanden är en sak, men vad konsumenterna faktiskt få när det gäller gas körsträcka? Besök http://www. fueleconomy. gov/mpg/MPG. do?action=browseList att se vad bilisterna får i den verkliga världen.

Tänk på bränslekostnaden

Miltal är lätt att jämföra, men om du jämför bensin kontra diesel, måste du faktor i kostnaden för bränslet. Dessa två bränslen kostar sällan samma vid pumpen.

Hybrid faktor

Noterar att många hybrider får bättre gas körsträcka i staden än på landsvägen, som är motsatsen till konventionella fordon.


Relaterade artiklar


det bästa sättet att köpa ny bil
vad är msrp?
Så här handlar effektivt för en bil
hur man hittar en Ford lastbil
hur man kan undvika att köpa en citron
bilförsäljare tips & tricks
hur man handlar i en bil under kapitel 13 konkurs
hur du köper en begagnad bil
suv köpare guide
hur man kan jämföra en Honda pilot till andra stadsjeepar