Var kan jag få helt gratis bil historia?

Var kan jag få helt gratis bil historia?

Att veta historien om en begagnad bil ger en köpare viktig information för ett köpbeslut. Flera populära webbplatser lämna rapporter fordon historia. Potentiella används bilköpare kan antingen köpa eller välja att få en gratis rapport. Men köpte rapporter ger detaljerad information som gratis rapporter ofta utelämnar. Även fordon historia rapporter dokument viss korrekt information, köpare måste också beakta andra faktorer

Överväganden

Smart shoppare får lära sig att ställa frågor, läsa recensioner, kontrollera detaljer och, när det gäller begagnade bilar köpare, gör en säkerhetsprövning. Detta är klokt råd, men garanterar inte en rättvis behandling. Fordonet historia rapporter är populära bland används bilköpare. Det finns fyra större leverantörer av sådana rapporter: Carfax (carfax. com $ 30), Autocheck (autocheck. com $ 15), National Insurance Crime Bureau (www. nicb. org) och National Motor Vehicle avdelning Information Systems (www. nmvtis. gov) . Alla fyra av dessa företag tillhandahåller viktig köpinformation, men dessa rapporter också, av olika skäl missar uppgifter om en bil historia.

Missuppfattningar

Många använde bilköpare lita på historien rapporter innan du skriver på den streckade linjen. Återförsäljare erbjuder gratis historia rapporter till konsumenterna. Men dessa rapporter måste sättas i rätt sammanhang. Rapporterna använda fordonet titeln "branding" för att indikera status på bilen. Populära branding villkor ingår rena, bärgning, stöld och total förlust. Men studier tyder rapporter med "rena" resultat visade inte bilens historia av allvarlig reparationer på grund av olika katastrofer. Enligt consumerreports. org, "Vi fann att rapporterna var mest sannolikt är felaktigt för fordon som fick allvarliga skador, men av olika skäl inte deklarerat en total förlust. "

Varning

Det finns en viss förklaring till felaktig rena titel branding Clean titel vrak är populära bland köparna på auktioner som reparerar skadan och sälja dem vidare till konsumenterna litar Clean titel vrak är också vanliga i följande situationer. . : ägaren inte har kollision försäkring, bilen själv försäkrad (hyra bilar och fordon flottan). skador anses mindre än "total förlust" skada för övrigt i stater med milda lagar, scammers tillämpa låg kvalitet reparationer av förstörda fordon och sedan åter titel dem så rena --- en process som kallas "titel tvätt. "

Potentiella

Den process för att spåra historia begagnade bilar är ibland bristfällig och även missbrukas. Men de fyra största leverantörerna av begagnad bil rapporter är att inleda åtgärder för att säkerställa korrekt information. Carfax och Autocheck genomför politik som garanterar återköp av ett fordon köp baserat på en felaktig rapport --- men stränga regler. Läs information om rapporten, särskilt information om begränsningar och garantier.

Förebyggande /Lösning

När man köper en begagnad bil, fordon rapporter är ett av flera steg mot att göra ett välgrundat beslut. Provkör bilen och lyssna efter märkliga ljud, kontrollera styrning svårigheter och om det luktar mögel, vilket kan avslöja vattenskador. Kolla under bilen för vätskespill. Bilens färg kan tyda på tidigare karosseri. Det är också bra att schemalägga en inspektion med en betrodd mekaniker. Att köpa en begagnad bil innebär potentiella risker, men genom att utföra due diligence kan köpare maximera sin potential för att förhandla en rättvis behandling.


Relaterade artiklar


hur man köper en begagnad eller ny bil från en konkurs bilföretag som du äger
hur man väljer den perfekta bilen
Pontiac Grand Prix drivlina garantiinformation
Hur får man en bil även med dålig kredit
hur att provköra ett fordon på ett återförsäljaravtal
hur man köper en Honda Fit
den bästa metoden för att få låga priser på nya bilar
hur man provköra en begagnad bil
hur man kan kontrollera historien om en begagnad bil
Hur får man en bra affär med Kelly Blue Book