hur man uppskatta nya bil betalningar

hur man uppskatta nya bil betalningar

Att köpa en ny bil kan bli en spännande upplevelse men det kan också fånga din budget min förvåning. Innan du ens satt sin fot inne i en bilhandlare kan du ta några steg för att få en bra uppfattning om vad din månatliga betalning kommer att vara för ett visst varumärke du är intresserad
1.
Se först till att du är medveten om vilken specifik modell du behöver för de funktioner du är intresserad av ett återförsäljaravtal annons kan säga "med början på $ 15. 000, $ 20. 000 eller $ 50. 000 ", men chansen att du inte kommer att få det bästa priset om du vill ha en bil med inbyggd i allt. Den extra måne tak, alu-fälgar, och eluppvärmda stolar kommer förmodligen kosta extra. Forskning de olika alternativen på auto maker webbplats.
2.
När du har minskat ner din favorit bil till två eller tre olika val är det en bra idé att begära offerter från flera områden återförsäljare . Du ofta behöver inte lämna uppgifter som din lön i detta skede. Bara för att vara säker är det en bra idé att använda en personlig e-postadress för detta snarare än en arbetsrelaterad e-post.
3.
Nu är det en bra idé att veta vad din kredit värdering är . Som kommer att ha en effekt på din ekonomi kurs. Det finns gott om tjänster på nätet där du kan få din kredit rapport. Skriv bara "få kredit rapport" eller "hitta min kredit värdering" i en sökmotor. Om du är osäker på uppriktigheten i en kredit värdering webbplats så kan du kolla in dem på Better Business Bureau.
4.
Om du har en äldre bil du skulle kunna använda för en handel med sedan använda en webbplats som Kelly Blue Book att uppskatta värdet på din äldre bil. Du kan också be folk du känner för en ärlig uppskattning av vad de tycker din bil skulle vara värt. Beviljade du inte kan få till återförsäljare och säga: "Du måste ge mig $ 10. 000 för den gamla bilen eftersom min granne sa att det är värt det!" Men det är ändå bra att ha flera åsikter utanför Blue Book.

5.
När du har din återförsäljare citat, uppskattning av den gamla bilens värde, och kredit värdering du kan använda en sökmotor för att "beräkna bil betalningar. " Om din kredit värdering är bra då du kan välja en av de lägsta priserna finansiera, men om din kredit är inte lika bra sedan plocka ett högre tak för en realistisk uppskattning. Med online betalning räknare kan du också välja olika lån sikt alternativ. Glöm inte att räkna in vad du skulle vara villig att spendera på en handpenning.
6.
Slutligen, när du har en grov uppskattning av vad din månatliga betalning skulle vara på ny bil själv, bör du överväga om du vill att alla utökade garantier eller särskilda försäkringar att kommer att göra dina betalningar i händelse av invaliditet eller om den nya bilen är kvaddad. Ju mer funktioner som detta du vill att högre dina betalningar kommer att bli. Flera funktioner som detta kan medföra din månatliga betalning upp över $ 100 mer i månaden.


Relaterade artiklar


förklaring av en återförsäljare faktura
hur man förhandlar bättre villkor för en ny bil
hur man avgör om en bil är utrustad med fjärrstyrning
Råd för att köpa en begagnad bil
hur man kan jämföra bilmodeller och priser
hur man handlar en begagnad bil eller annat fordon
hur man provköra en bil vid ett återförsäljaravtal
vad är en citron bil?
hur man köper och säljer bilar repareras för en vinst
Honda Fit vs Toyota Matrix