hur man köper en muskel bil, del 1: rookie guide

hur man köper en muskel bil, del 1: rookie guide

Lär dig hur metodiskt att välja och köpa en muskel bil, också från en rookie synvinkel. Vi täcker alla de steg som att göra det!

1) Bestäm märke och modell du vill ha

2) Bestäm hur du vill använda bilen (kör ofta , visar bil bara, etc. )

3) Bestäm din prisklass och betalningssätt

4) Utvärdera bilen, som en försäkring, och

köpa Du behöver :.
åtkomst till en PC
Tålamod.


1.
Börja titta igenom Annonser listor av bilar på platser som The MuscleCar Place (www. themusclecarplace. com) och på andra platser också. Ju mer du ser, desto bättre. Ta del av de former som du vill först. Inget annat. Se vilka ett hugg din fantasi och krafsa ner det. Att ha en hel del på listan vid denna punkt är en bra sak. Titta på inriktningen av bilen. Titta på det från alla håll-inte bara fronten. Gillar du bilar med svällande fendrar, eller föredrar du något lite rakare? Gillar du något som ser ut som en racerbil, eller en gata bil? Har du gräva dold strålkastare? Ta del av alla dessa faktorer. Bli inte för hängas upp på färgerna på denna punkt, eftersom nästan alla modeller kom i många olika fantastiska färger och system färg. Ta noterar att en viss bilmodell kan vara väldigt olika från år till år (ett 1966 laddare vs en 1971 laddare, till exempel).
2.
Från föregående steg, du kan vara intresserade av ett halvt dussin till ett dussin modeller på denna punkt. Nu är det dags att göra lite mer läxor och se vad utföranden, kombinationer motor och liknande fanns på dessa bilar. Börja med märke och modell sida i Resurs valv MuscleCar Place och sedan gå vidare till biltidningar (Hot Rod Magazine, Super Chevy, Mustang Monthly, etc. ). Dessa tidskrifter kommer att ligga gott om på ditt lokala köpcentrum, bibliotek och så vidare. Ingenting kommer att slå till förmån för att se dessa bilar första hand dock, så ska en lokal bil visar är ett absolut måste -. Och försök att träffa en stor en (som en Good Guys visa) om du kan
3.
Efter de två första stegen är det dags att få mer specifika. Du har sannolikt reducerats ner listan till 2-3 på denna punkt, och nu är det dags att börja titta på dessa bilar, och endast dessa bilar. Titta igen genom Annonser sektionen på MuscleCar Place och träffa andra online webbplatser. Leta efter färgkombinationer av bilar som du gillar, med särskild anmärkning av de alternativ de har eller inte har. Om du är en kille växelspak och du planerar att hålla bilen original, bara titta på bilar med manuell växellåda. Det samma gäller, motor-kombinationen hjul /däck, etc-även färg färger kan ändras om du inte är benägen att hålla bilen original. Återgå till den märke och modell sida i resursen Vault om du behöver mer information eller gå vilse i saker som verkar liknande, men är inte (som ett exempel, gjorde Chevy 3 olika versioner av deras big-block 396 ci motor). Om en viss par bilar fortsätter att komma upp (eller att du kommer tillbaka till), det är en bra sak.
4.
Du kan vara ner till en modell på denna punkt, men Om du har fortfarande två eller fler, inte oroa sig-som sannolikt kommer att få risgryn i nästa avsnitt: BestämDin prisklass och betalningssätt!


Relaterade artiklar


hur man köper och säljer muskel bilar
BMW 135i vs 335i
hur du får din första bil för billigt
Hur mycket gör en ny bilhandlare på en försäljning?
hur man köper en bil utanför craigslist.org
om auto rabatter
om nya miljöbilspremien och incitament
hur pris en begagnad bil
hur man köper en begagnad ford focus
hur man kan kontrollera en begagnad bil historia för fri