hur man köper en begagnad bil på enkelt sätt

hur man köper en begagnad bil på enkelt sätt

. Ta dessa åtgärder för att säkerställa en positiv bil köpupplevelsen

Du behöver:.
Internetuppkoppling
anteckningsbok och penna.
digitalkamera.
transport till auto återförsäljare.


1.
Provkör bilen. Kör bilen i bostadsområden hjälper till att bestämma svängradien och hur lätt att stanna och accelerera. Körning på motorvägen gör att du kan bestämma känsla för pendling, långväga resor, och det totala resultatet på motorvägar (dvs högre hastighet). Kontrollera inriktningen, bromsar och fjädring. .
2
Bestäm Kelley Blue Book värde. Http://www. kbb. com/
3
Be för fordonet. Identification Number (VIN).
4.
Skaffa ett CARFAX fordon historia Rapport med VIN. Rapporten talar om olyckan /ram skada kontroll, titel problem, bland annat bärgning, skräp eller översvämning, antal ägare, register service, uppläsningar vägmätare och mycket mer. Den Vägmätaravläsningar kommer indikera om en körsträcka rollback har inträffat. Många andra fordon historia rapport bolag existerar, bara se till att hitta och hålla fast vid en för att försöka få ett "paketpris" för forskning flera fordon.
5.
ta fordonet till en mekaniker. De flesta mekanik debitera $ 60-$ 100 för att kolla en bil. Mekanikern kommer att berätta om ditt fordon kommer att passera inspektion för just din stat. För mer information om inspektioner från stat-till-stat, gå till http://en. wikipedia. org/wiki/Vehicle_inspection_in_the_United_States. Slutligen måste mekaniker för att ge dig ett sista ord av rådgivning, vilket innebär ett ja eller nej för en säker inköp av fordon.
6.
Kontrollera allt. För de flesta försäljare, fel på en bil är på en "need to know" basis. Detta innebär att du måste titta och hitta eventuella problem med bilen. Stäng och öppna alla dörrar, kontrollera lås och fönster, leta efter kosmetiska skador, bestämma däckets slitbana nivå, utvärdera motor, etc. En mönsterdjup knep är att placera ett öre mot dig med Lincolns huvud i slitbanan. Om hans huvud försvinner, däcken har stilleben.
7.
Utnyttja resurser på nätet. Edmunds, Consumer Reports, och eBay Motors är alla bra alternativ. Lägg märke till vissa webbplatser har fordonet recensioner snarare än bara listor bil som Autotrader och Craigslist. Autotrader och Craiglist är bra alternativ för inköp av bilar men får inte hjälpa till med ditt fordon forskning.
8.
Köper bilen. Se till att ett köpebrev utfärdas. En köpebrevet måste omfatta följande: köparens namn och adress, säljarens namn och adress, datum och underskrift av säljare, datum och underskrift av köparen, information om garanti (som det är vs 1 års garanti), betalningsinformation ( kontanta vs månatliga betalningar), och fordon beskrivning. Fordonet Beskrivningen ska omfatta året, märke, färg, modell beskrivning, kaross, antal cylindrar, VIN-nummer, ange titel nummer och mätarställning,
9.
Skaffa fordonets titel. Om du köper en ny eller begagnad bil från en återförsäljare, kommer titeln överföringen normalt tas om hand för dig. Om du köper från en privat fest, kommer följande webbplats hjälper dig att hitta information för att registrera ditt fordon: http://www. dmv. org/Fakturan på försäljningen kommer att användas för att bestämma mängden av omsättningsskatt
.
10.
Njut av din bil!


Relaterade artiklar


vad som är låg Balling priset när man köper bil?
hur man inte låta ny bil försäljare utnyttja dig
hur man köper en ny bil
hur man om de många fördelarna med samåkning
hur man köper stulet gods lagligt
hur du hittar kostnaden för en bil
hur man köper en begagnad bil i Tyskland
Hur du tar en provtur i en ny bil
hur du enkelt tillgång till din kredit rapport när du handlar din bil på nätet
konsumenternas rättigheter för att köpa en begagnad bil