hur man köper en begagnad bil nu

hur man köper en begagnad bil nu

Begagnade bilar finns överallt, och om du är ute efter att köpa en begagnad bil, här är några steg du kan ta
1.
forska Innan du anger ett återförsäljaravtal

Det största misstaget människor ofta gör när shopping för en begagnad bil inte göra någon forskning. Det är mycket viktigt att genomföra marknadsundersökningar innan en bilfirma. Om du är osäker på vad du vill i ditt nya fordon är det nästan säkert att en bilförsäljare kommer att föreslå alla typer av fordon som du förmodligen inte vill ha eller behöver. Dessutom utan forskning du är mer benägna att välja en bil som har historiska problem. Den mest hjälpsamma stället att forskningen begagnade fordon är Consumer Reports. Denna tjänst ger detaljerad information om historisk statistik bilreparationer. Genom att använda denna webbplats kommer du att kunna hitta en bil som kommer att vara pålitlig i många år. Det kommer också att hjälpa till när du anger en återförsäljare och be att få se ett visst år, märke, modell och fordon. Denna begäran kommer att leda till att du presentera dig själv så en kunnig konsument.
2.
Shop Around

När du har hittat en bil som du gillar, se till att fortsätta handla. Det värsta du kan möjligen göra när shopping för en begagnad bil bli kär i ett fordon. Om du fortsätter att "shop around" kommer du att upptäcka att det finns många liknande fordon tillgängliga för försäljning. Låt aldrig en säljare tryck dig till att göra ett köp om du inte har "shoppat runt" eller om du känner dig obekväm. Dessutom, genom att söka på många olika bilhandlare, kan du jämföra de funktioner du får för priset. Känn dig fri att berätta försäljare som du såg ett liknande fordon för mindre pengar på en annan återförsäljare. Detta leder ofta till att försäljaren veta att du är en seriös köpare och han kommer vanligtvis att försöka matcha priset för det andra fordonet du såg.
3.
Förhandling

När du startar förhandlingar, är det viktigt att börja på en extremt låg siffra. Även om du tycker att ett erbjudande är löjligt, det är förmodligen nära vad dealern köpt fordonet för från den tidigare ägaren. Som en tumregel kan du alltid erbjuda ca en tredjedel mindre än prislappen på en begagnad bil. Så om en begagnad bil är prissatt till $ 30. 000, erbjuda återförsäljaren $ 20. 000 eller mindre. Också, aldrig ge en återförsäljare med ett prisintervall för ditt inköp av fordon. Det finns alltför många nummer som kan manipuleras bakom kulisserna för att sätta dig i en dålig ekonomisk situation. Dessutom aldrig rädd att gå bort om du känner dig pressad eller obekväm när som helst under förhandlingsprocessen. Slutligen alltid se till att få en Carfax rapport att försäkra att du inte köper en bil som befann sig i en allvarlig olycka.

tips och varningar


 • alltid gör dina läxor, eftersom det finns en massa bilar där ute.
 • Var försiktig med kredit bedrägerier.


 • Relaterade artiklar


  Tips för att köpa en begagnad bil
  hur man får begagnad bil priserna på nya bilar
  hur man kan jämföra auto lån online
  hur Tips för att köpa en hybridbil
  hur man hittar en certifierad används Lexus
  G6 coupe vs cabriolet
  hur du skapar dina egna bil online
  Vad betyder återförsäljare faktura?
  2008 dodge 3500 vs 2008 Ford F350
  information om Bentley Flying Spur