hur man köper en begagnad bil med ett lån

hur man köper en begagnad bil med ett lån

Köper ett fordon när du behöver ett lån kan vara mycket skrämmande. Några enkla steg och know-how kan göra processen mycket mindre skrämmande

Du behöver:.
Acceptabel kredit
Medlemskap i en bank eller kredit unionen.


1.
Bestäm bil och plats för bil du vill köpa. När du hittar din drömbil, se till att föra den till en mekaniker. Det kostar runt $ 50 att ha dem titta på bilen, men det kan spara dig tusentals veta om bilen är i gott skick eller inte. Se till att informera den återförsäljare som du funderar på att köpa bil och behöver en köparens avtal med fordonets chassinummer (VIN) på kontraktet. Se till att inte underteckna kontraktet förrän du har lånet godkänt. Med ett fordon för handel med också bidrar till lägre totala priset.
2.
Fyll i en låneansökan. Processen blir lättare om du tar med bevis på inkomst. De flesta banker och kreditkassor måste också känna till detaljerna i bilen för att avgöra om de lån du bilen. Det är där med låneavtalet och VIN kommer vara till nytta. Ofta om bilen har en bärgning titel (vilket betyder att den har totalt ut av försäkringsbolaget och sedan fastställas av återförsäljaren) lånet företaget bara kommer lån 75 procent av vad bilen är värd. Ibland kan du behöva en liten till betydande handpenning. Vanligtvis kreditkassor är bättre än bankerna att förbise ha en stor handpenning, eller i vissa fall kanske du inte behöver en handpenning alls.
3.
Få godkänt! När du är godkänd för lånet kan du ta kontrollen tillbaka till återförsäljare och köpa bilen. Om du har kontrollerat att du har fått godkännande för lånet, men har inte lånet kontrollera, kan du arbeta ibland ut ett avtal med återförsäljaren. Om din få kontrollera nästa dag, ibland återförsäljaren låter dig skriva en personlig check för bilen, ta bilen, och nästa dag när du har lånet kontrollera komma och byta kontroller. De kommer inte kontanter personlig check, bara att hålla det för säkerheter.
4.
Kör bort! Se till att betala din bil betalningar i tid som ränta och förseningsavgifter kommer att tillfalla fort om du inte gör det. Njut av din bil och upplevelsen i bilen köpprocessen.

Tips och varningar


 • Se till att köpa en bil som är inom din budget.


 • Relaterade artiklar


  var man kan hitta information om en bils garanti
  hur man gör kompakta suv jämförelse och hitta din bil
  hur man får bilar under 500 dollar lokalt
  hur man kan jämföra mpg för sju personbilar
  hur du anpassar bilar på nätet
  hur man bestämmer hur mycket bilen betalning du har råd
  medborgerlig vs camaro
  hur man får rätt förlängd bil garanti
  ford bil information
  information om bilen vins