hur man förbereder ett köpebrev

hur man förbereder ett köpebrev

Vissa uppgifter måste finnas i listan köpebrevet
1.
Känna stora delar av ett köpebrev. En köpebrevet bör innehålla säljarens uppgifter köparens uppgifter, objektbeskrivning, information om garanti betalningsinformation och signaturer.
2.
Säljare och köpare information. Måste omfatta namn, adress, stad, stat, och postnumret. Telefonnummer och e-post kan vara till hjälp att byta under köpprocessen men är inte nödvändigt att ta med i köpebrevet.
3.
Artikelbeskrivning. För en bil, omfattar detta året, märke, färg, modell beskrivning, kaross, cylindrar, fordonets chassinummer (VIN), titel nummer och mätarställning. Innan du köper en bil, be säljaren om en kopia av titeln. Att göra detta gör att skaffa den information som behövs lätt för dig men den information som fortfarande behöver tas med i köpebrevet.
4.
Betalning. Säljaren har rätt att sälja och överlåta titeln på detta fordon. Säljaren erkänner emot eller accepterar betalning från köparen på något av följande sätt: 1) betalat köpeskillingen i sin helhet. 2) X antal dollar som en delbetalning med följande balans som skall betalas i X antal dagar. 3) X antal dollar som en delbetalning med en revers som fastställts för återstoden av köpeskillingen.
5.
Garantiinformation. För "AS-IS" kan följande uppgifter användas: Fordonet säljs "i befintligt skick. " Detta innebär att det finns inga garantier för eventuella fel, och köparen nu innehar samtliga ekonomiska ansvaret för fordonet. Säljaren erkänner trippmätaren inte har manipulerats, och det finns inga falska airbag täcker. Observera att även ett "AS-IS" köpet ingår uttalandet vägmätaren utlämnande och airbag säkerhet överenskommelse. "AS-IS" normalt användas om inte fordonet är fortfarande under tillverkarens garanti.
6.
Signaturer. På toppen av detta avsnitt bör läsa något att säga: enligt säljaren och köparen, all information i denna köpebrevet är sant. Nu köpare, säljare och vittne bör underteckna och datum.
7.
Avdelning Transfer. Om du köper en ny eller begagnad bil från en återförsäljare, kommer titeln överföringen normalt tas om hand för dig. Om du köper från en privat fest, kommer följande webbplats hjälper dig att hitta information för att registrera ditt fordon. Http://www. dmv. org/


Relaterade artiklar


om auto rabatter
Hur får man en bil på faktura
hur man ska värdera husbilar
hur du skapar din egen bil på nätet
hur man köper den bästa bilen för dig
hur du hittar kostnaden för en bil
hur man kan jämföra bilpriser
hur man köper används chevy lastbilar
om Lexus Hybrid
hur man kan jämföra en Honda pilot till andra stadsjeepar