hur man bestämmer: Begagnad bil värden

hur man bestämmer: Begagnad bil värden

Begagnad bil värdena är relativt lätt att avgöra när du förstå vad som gör en bil värdefull och har några resurser i handen. Bil citat kommer lätt till dig om du följer detta system för att utveckla en korrekt beskrivning för bil offerter på begagnad bil värden
1 .
~ Skriv ner märke, modell och år av bilen ~

Bil citat helt förlita sig på detaljerad information om bilen. För de flesta bilägare denna information kan antecknade bort av toppen av huvudet. Om inte, kontrollera din försäkring poster för en snabb och enkel referenspunkt.
2.
~ Kontrollera vägmätaren och skriv ner körsträcka ~

Nästa för år , göra, och modell ingenting påverkar bilen citat som körsträcka. Begagnad bil värden sjunka med varje kilometer som fästingar av sig på vägmätare. Få en korrekt läsa och vara ärlig för att få en rättvis bil citationstecken.
3.
~ Ta del av eventuella olyckor ~

Om detta har alltid varit din bil då Du måste helt enkelt skanna ditt minne. Om du däremot köper en begagnad bil eller äger en preowned bil, få en rapport fordon historia innan färdigställa bilen citationstecken. Du kan göra detta genom att skriva "fordon historia rapport" i en sökmotor och följ de mest ansedda länkar. Det är värt pengarna att få frid i sinnet.
4.
~ Ger bilen en okulärbesiktning ~

Leta efter rost, Dings, repor, bucklor, blekta klädsel, fläckar i mattan, någon felaktig utrustning, eller andra fel som skulle sänka din bedömning av fordonet.
5.
~ Få bilar citat från välrenommerade användas online bil värde sevärdheter ~

Både Edmunds och Kelley Blue Book respekteras brett och kraftigt. Begagnad bil värden de erbjuder i sina detaljerade bil citationstecken ta hänsyn till ovanstående uppgifter och du kommer att vilja all information till hands innan du går till deras webbplatser. Du måste bestämma om du vill få en inbytesvärde (lägst bil citationstecken), privat värde (medium prissatta bil citattecken), eller detaljhandel som förutsätter en warrantee (högsta bil citationstecken).

Tips och varningar


 • försäljningsstället kommer också att påverka begagnad bil värden som du söker. Anledningen till detta är bilar i tempererade klimat behöver inte genomgå salt och vädret påverkar mer nordliga stater.
 • Visar din bil offerter till en intresserad köpare kan hjälpa din förhandlingsstyrka eftersom de vet att de får vad det är värt.
 • lite spott och polera kan gå en lång väg att maximera Begagnad bil värden vid försäljning. Piffa upp det!
 • Se relaterade artiklar på denna sida för mer information och hjälp.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en ny Dodge Challenger online
  om bilen historia rapporter
  hur man ändrar registreringsskyltar
  hur man köper en Honda Fit
  hur man får det högsta andrahandsvärde för en bil
  hur man använder Carfax innan de köper ett fordon
  vad är en återförsäljare faktura?
  typer av auto lån
  hur man gör kompakta suv jämförelse och hitta din bil
  hur man jämföra priser