hur man ansöker om och få ett billån

hur man ansöker om och få ett billån

De flesta av oss behöver en bil att ta sig runt, och om du är i marknaden för att köpa en ny bil, du behöver veta hur man ansöker om ett billån, om du inte har lämplig finansiering.

Du behöver:
tillgång till en dator
. Tålamod.


1.
Det första du måste ställa dig själv är om du ska köpa ny, eller begagnad? Anledningen till att du vill ställa dig själv är detta eftersom du kan troligen få ett lån via återförsäljare om din kredit värdering är tillräckligt bra. Det gör inte ont att få din kredit värdering kontrolleras, innan du går in
2.
Hur många år vill du ha? Billån går i allmänhet inte längre än 5 år. Ju mindre längd i lån, desto mindre måste du betala i det långa loppet. Se till att du använder miniräknare på nätet för att räkna ut hur mycket du vill betala tillbaka, och även se till betalning är bekvämt för dig.
3.
Börja jämföra lån. Ja, får återförsäljare ha ett lån för dig, men det kommer att vara tillräckligt bra? Se till att du kolla in andra banker och kreditkassor innan du söka via generalagenten. Även se upp för 0% APR för livet av lånet också.
4.
När du hittar ett lån som passar dig, och du har hittat en bil som fungerar för dig , ansöka om lån. Återigen, om din kredit värdering är tillräckligt bra, och du har råd att betala, kommer du förmodligen få godkänt.
5.
Om du konstaterat att du har dålig kredit, Du kanske vill nedgradera, och köpa en billigare bil. På så sätt behöver du inte oroa dig inte ger betalningar, eller att få minskade för varje lån du ansöker om.

tips och varningar


 • Jämför dina priser
 • inte alltid gå via återförsäljaren. -Det kanske inte är den bästa.
 • Se upp för bedrägerier på privat användas lilla bil massor.


 • Relaterade artiklar


  Ohio bilförsäljningen citron lagar
  hur man köper en bil med kontanter
  hur man köper en begagnad bil i det dåliga ekonomin
  fordon identifikationsnummer information
  hur man köper en begagnad bil som är tillförlitlig
  tips om hur man köper en begagnad skåpbil
  är bil leasing bra eller dåligt?
  hur du hittar den bästa ekonomin bil till bästa pris
  Pontiac Vibe vs Toyota Matrix
  hur man leasa en ny bil billig