hur du köper en stor begagnad bil

hur du köper en stor begagnad bil

Du hör något hemskt ljud som kommer från motorn på din bil. Ett par clunks och några slår bakut senare, är du bil är död. Bara så där, måste du hjul. Bilen hade 150. 000 miles på den, men ändå, behövde du det. Nu behöver du en ny bil. Ja, kanske inte en ny bil på grund av priset, men en ny bil för dig. Du kommer att få en begagnad bil. En av de mest skrämmande saker som alla kan göra är att köpa en begagnad bil. Du vet aldrig vilken typ av fordon du kommer att få. Du kan antingen sluta med en 20. 000 mil pärla som faster Matilda körde till mataffären och tillbaka på 32 miles i timmen eller du kan få en bil som har varit i 12 vrak och repareras hastigt. Det finns sätt att du kan hjälpa vända oddsen till din fördel. Här är några saker som du kan göra nästa gång du ska köpa en begagnad bil
1.
Hålla sig så långt borta från de små oberoende bil massor som möjligt. Nio gånger av tio, de bilar som de säljer var Junkers att de köpte på auktion för nästan ingenting. Du bör försöka att köpa från den person som var den faktiska ägaren till bilen.
2.
När du går att titta på bilen, fråga ägaren om du kan ta den till din mekaniker för att få det kontrollerat ut. Ta bilen till din mekaniker och har honom att se det över för dig. Även om du måste betala några tior, kan detta vara det viktigaste du kan göra. Det sämsta som kan hända är att du köper en bil bara för att få det behöver dyra reparationer några månader senare.
3.
Om du köper från en återförsäljare, få din finansiering genom en bank som du väljer. Även om återförsäljaren erbjuder särskilda räntesatserna för lån, de bara tack att pengar på bilens pris. Förhandla om priset som om du betalar kontant och sedan gå till din bank för pengarna.

Tips och varningar


 • Se till att du älskar det! Du kan ha den ett tag.


 • Relaterade artiklar


  Hur förlorar en ny bil värde efter att ha kört utanför partiet?
  fordon historia kontrollera
  10 bästa tips för att köpa en ny bil
  hur man ansöker om en första gången billån
  hur man undviker bilhandlare tricks
  hur man handlar i bilen när man köper en ny
  förhandlar Tips för att köpa en begagnad bil
  hur man köper en ny bil, lastbil eller suv
  hur man köper en bil i Europa för den militära
  hur man kan jämföra rv prissättning