hur du köper en bil från Kina

hur du köper en bil från Kina

Amerikanerna har hört i åratal att kinesiska biltillverkare är på väg att invadera den amerikanska marknaden, men i slutet av 2009 att du inte kunde hitta en kinesisk bil i din återförsäljare showroom än. Den globala ekonomiska recessionen avtog den kinesiska biltillverkare planer, och om du ville köpa en kinesisk bil var du tvungen att importera själv

Du behöver:. .
Certifikat och registreringar att importera ett fordon


1.
Identifiera kinesiska fordon som kan köpas i USA. Hummer är nu en kinesisk-ägda varumärket. Andra kinesiska biltillverkare har planer på att sälja bilar direkt i USA, inklusive BYD, som från och med slutet av 2009 var i samtalen för att introducera sina låga kostnader plug-in auto för att big-box amerikanska återförsäljare.
2.
Identifiera kinesiska fordon som kan importeras till USA. Vissa kinesiska fordon, till exempel de som gjorts av Great Wall Motor, Geely Automobile och Shanghai Automotive Industry Corp, ha importerats i begränsade mängder. GS Motors sålde sin F1 Hatchback i Mexiko för ca $ 5. 500 i slutet av 2009. Oavsett om import från Kina eller Mexiko skulle du ha att eftermontera ett sådant fordon för att göra det följa USA: s säkerhet och regler för utsläpp.
3.
Skaffa alla certifikat och registreringar som krävs för importerade en fordonet. För USA tullklarering, behöver du den ursprungliga konossementet, det köpebrevet, utländska registrering eller andra dokument som täcker fordonet. Du behöver också ett skriftligt godkännande från den amerikanska Environmental Protection Agency, eller tillverkarens bevis på att fordonet uppfyller alla U. S. utsläppskrav. Du kan undvika dessa föreskrifter om du har köpt bilen när du arbetar utomlands eller tjänstgör i det militära.
4.
Fraktkostnader och en 2,5% tull på alla nya bilar kommer att avsevärt utvidga kostnaden för att importera en kinesisk bil. Totala extra kostnader för frakt och importera kan lika priset på bilen.

Tips och varningar


 • kinesiska biltillverkare förväntas att göra vissa plug-in hybrider och all- elfordon tillgänglig i USA i början av 2010. Tänk på att i ditt beslut om huruvida import. Hummer, en gång i General Motors varumärke, köptes av kinesiska biltillverkaren Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Co under 2009. Företaget planerar att fortsätta använda befintliga amerikanska fabriker och utställningslokaler att tillverka och sälja Hummer. Så 2010 Hummer tekniskt räknas som den första kinesiska bil som säljs i USA.
 • Kolla recensioner och säkerhetsstatistiken för alla kinesisktillverkade fordonet innan du köper den. Kinesiska bilar är oftast mindre än amerikanska komprimerar och uppfyller kanske inte strängare U. S. säkerhetsnormer. Deras rekord av kvalitet och tillförlitlighet har varit lägre än för bilar som tillverkas i USA och i andra delar av Asien. Det amerikanska Department of Transportation och EPA meddelade att de ändringar som krävs för att få en importerade kinesiska fordon i enlighet med amerikanska regler kan vara så omfattande och kostsamma att en köpare kan finna det opraktiskt och med omöjligt att uppnå.


 • Relaterade artiklar


  hur man förhandla fram ett bra pris, när de köper en bil
  Vad du bör veta när man köper en bil
  bmw 550 vs 545
  hur du hittar kostnaden för en bil
  hur man hittar bilar på auktioner i Indianapolis, Indiana
  Hur man överför bil titel i Kansas
  hur man hittar bilauktioner
  Vilka är fördelarna med en manuell växellåda?
  hur: undviker: "Den enda i den här prisklassen" bluff
  Golf R32 vs Mazda 3 mps