hur du köper bilar

hur du köper bilar

De flesta människor går runt och köpa alla typer av fordon. de inte gör någon forskning om vilken typ av bil som de får. Väder det vara ny eller gammal, vet de flesta människor inte hur man får en bra affär. Hej mitt namn är John Fletcher, och idag ska jag skall lära dig hur man köper bilar
1
:. . köpa gamla /klassiska bilar på nätet:

# 1. Om du funderar på att köpa en klassisk bil, du kommer att behöva göra en del såg sig omkring. Online är det bästa stället att börja leta efter ditt val bil. Det finns många olika sevärdheter, där du kan köpa en klassisk bil.

# 2. Se till att du vet året göra, och modell av bilen som du vill. Bestäm vilken typ av villkor att bilen ska vara i. Fråga dig själv: "jag vill ha en fixare övre eller något flashiga och avsedd för bilar visar".

# 3. Här är några sevärdheter till kassan för att köpa klassiska bilar. AutoTraderClassics. com, www. Pronto. com, www. Edmunds. com och www. kbb. com /Bil-Sale Det finns mer resurser längst ner på sidan.
2
. köpa nya bilar online:

# 1. När du köper en ny bil måste du bestämma vad du är villig att ge ut som en handpenning. Kontrollera att bilen är i din prisklass. Titta igenom alla dina finanser och figur vad du kan betala varje månad.

# 2. Se till att du tar i kraft, bilförsäkring, gaspriser, regelbundet underhåll, och alla andra saker som kommer att ha en ny bil.

# 3. Du bör besluta om vilken typ av bil du funderar på att köpa. Fråga dig själv, "jag vill ha en gas guzzler med högt vridmoment som jag kan flyga ner på gatan med". "Eller jag vill ha en eko bil som går på el".

# 4. Här är några sevärdheter där du kan jämföra priser, och få din bil att välja. www. kbb. com, CarsBelowInvoice. com /newcarpurchase, www. SETbuyatoyota. com och www. Dodge. com
3
. köpa en bil slutsats:

# 1. När du har lagt alla ekvationer i spel. Hoppa online och kolla in några av dessa sevärdheter att jämföra priser. www. kbb. com, och www. Edmunds. com, är ett par av mina favoriter. Kolla upp dem, och jag hoppas du hittar den bil du önskar, och att det är priset är väl värt att köpa.


Relaterade artiklar


hur man köper en begagnad Ford lastbil
hur man analyserar en begagnad bil förlängd garanti
hur man ska finansiera en ny bil
hur man köper en begagnad bil i det dåliga ekonomin
var man kan hitta begagnade bilar från en privat fest
hur man köper en utmärkt begagnad bil och inte en citron
hur man verkligen köpa en bil
hur man köper en hyrd bil second hand
hur man leasa en bil utan jobb
hur man registrerar ett hem byggt släpvagn