hur du ger dig själv kanten när man köper ett nytt fordon

hur du ger dig själv kanten när man köper ett nytt fordon

Liksom de flesta folk, tyckte jag begrepp att köpa en ny bil. Försäljaren hade alla uppgifter och skulle ofta spelar spel för att få mig att köpa mer än jag ville eller något jag inte ville ha.

Jag nu skapa en auktion process som minskar min stress och får mig en affär som jag är nöjd med

Du behöver:. .
åtkomst till en PC
Tålamod.


1.
Bestämma exakt det fordon som du vill (detta är för nya fordon endast).

Gör din hemläxa, testkörning bilen, välja färg och alternativ. . . Varken mer eller mindre. Använder internet för att läsa recensioner och få en typisk pris.
2.
Kontrollera att du har ekonomiska förutsättningar att göra inköpet. Kontrollera med lokala långivare och få lånelöfte om du kan. Detta ger dig en ränta att arbeta med och den månatliga betalningen.
3.
Hitta alla återförsäljare i ditt område. Jag väljer en 50 mils radie. Få deras adresser och din GPS och börja besöka dem.

Var beredd att köpa bilen i slutet av dagen.
4.
Besök varje återförsäljare i tur och ordning. Säg att du kommer att köpa en bil i slutet av dagen. Berätta för dem information om den bil du vill. Säg att du har finansieringen eller kontanter för att göra detta. Säg att du vill ha sina bästa pris, se till att den innehåller allt-skatter, avgifter, etc. Du vill att out-the-dörr priset

Säg att du ska besöka alla lokala. återförsäljare och att du kommer att berätta dem samma berättelse. Låt handlaren veta att du inte kommer att hålla något hemligt och att du kommer att dela sin bästa pris med alla andra återförsäljare.
5.
inte bli distraherad! Bara få pris och lämna.
6.
Nu har du flera priser. Gå till det lägsta priset återförsäljaren igen och köpa din bil. Ingen sista minuten nonsens från en återförsäljare. Du har sitt pris och om det är ett problem, gå till nästa lägsta återförsäljare. Du även kan finna att återförsäljaren kan få dig ett bättre pris om finansiering.
7.
Efter att ha gjort detta för ett antal inköp, tycker jag att jag fick det bästa priset på Internet av hundratals dollar.

här processen är mycket snabbare, mycket mindre stress för mig (jag till och med tycker det är roligt nu) och jag är övertygad om att jag fått om bästa möjliga pris.

tips och varningar


 • Du kan göra detta via telefon, men jag har haft bättre lycka med att få till en beslutsfattare genom att gå ansikte mot ansikte.
 • Decline återförsäljare prep eller sista minuten avgifter överraskning.
 • Oroa dig inte om vem som kommer att fixa din nya bil. Garantin kommer från tillverkaren, inte generalagenten.
 • Återförsäljarna kommer att försöka distrahera dig eller vägra att ge dig ett nummer. Det är OK. Det finns andra återförsäljare och de flesta kommer att ge dig ett pris.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en bil på internet
  hur ett register en bil
  hur man handlar den bästa på en ny bil
  hur avkoda en VIN
  steg för beräkning miles per gallon
  om bilar med bärgats titlar
  vad är en fordon garanti?
  mustang kompressor vs turbo
  hur man köper en stad bil
  hur dra nytta av kontanter för clunkers proposition