Varför köpa en hybrid?

Varför köpa en hybrid?

Tänk dig att köra 40 till 70 miles på bara en liter gas. Det är vad det amerikanska Department of Energy säger att du kan göra med elhybridbilar-en av många bra incitament för att köpa en

Definition

En hybridbil är också känd som en hybridelfordon (HEV), gjort med både el och bensin. En sann hybrid körningar med bara gasmotor, endast elmotorn, eller låter dig välja båda.

Expert Insight

Enligt Naturvårdsverkets bränsleekonomi ranking i december 2009 står Consumer Reports " hybrid gas-elbilar skaffa sig en dominerande ställning som både den mest bränslesnåla och mest tillförlitliga segmentet av bilar. "

Skatteavdrag

Ett bra incitament för att köpa eller leasa en ny hybridbil är att du kan få en kredit inkomstskatt i intervallet $ 250 till $ 3. 400.

Outlook

Under 2012 Subaru planer på att släppa sin första bensin-elektriska hybrid, enligt Ikuo Mori, vd för Fuji Heavy Industries av Subaru. Denna hybrid kommer att grundas på en av de nuvarande Subaru-modeller.

Fun Fakta

Eftersom hybrider göra mycket för att inget ljud på väg, är Hollywoods specialeffekter team som arbetar med automatisk företag att skapa ljudeffekter för hybrider. Ägare kan få möjlighet att välja "bil toner" under körning.


Relaterade artiklar


hur man överför registreringsskyltar
bilköp förhandlingsteknik
10 skäl till varför hybridbilar är bra
2008 dodge 3500 vs 2008 Ford F350
hur man köper en begagnad Ford lastbil
hur man köper en begagnad bil
hur man effektivt leta efter en begagnad bil att köpa
hur man hittar begagnade bilar i Maine
auto lån tips
Hur en bil handel i arbetet?