Hur får man en affär på en ny bil

Hur får man en affär på en ny bil

Alla vill ha en hel del på en ny bil. Det finns en viss information som du bör ha innan du går in i återförsäljaravtalet denna artikel kommer att berätta vad information som är och hur man använder den för att få ett erbjudande

Du behöver:.
Tillgång till internet


1.
Känn din kredit värdering, använda detta för att avgöra vilken ränta du har rätt till, ring runt för priser ta reda på detta.
2.

Bestäm vad betalning passar till din budget och vad du har råd som en absolut maximal betalning. När du vet din betalning räkna ut det högsta belopp du kan finansiera (enkel formel är $ 20 för betalning för varje $ 1000 finansieras över 60 månader, dvs $ 10000 är ca $ 200 i månaden under 60 månader). Du kan finjustera den enligt den räntesats som erhållits i steg ett med online betalning miniräknare.
3.
När du vet vad ränta, vad betalning och vilken prisklass du behöver för att vara i, du kan forskning bilar som är i ditt sortiment. Se till att veta vilka incitament som finns (dvs. rabatter, låga räntor och kampanjerbjudanden). När du beslutat om en bil räkna ut vad du bör betala för bilen. Det finns "back end" pengar tillgängligt för återförsäljare att hjälpa dem att erbjudandena, men dessa är i allmänhet betraktas som konfidentiella.
4.
Nu vet du hur mycket du vill betala för bilen sin tid att hitta den du vill. När du har hittat det du vill är det dags att förhandla om pris. Viktig sak att veta är att inte lämna ut din initiala riktpriset tills du är nära och känner att det kommer att bli sträcka att komma dit. När du känner att du har det bästa priset, lämna och gå till en annan återförsäljare be dem att slå det pris du har. På denna punkt kan du välja vilka återförsäljare du föredrar att arbeta med. Om du väljer den första gå tillbaka och få dem att slå eller möta bättre pris.
5.
När du har nått det bästa priset säg att du har en handel (men bara om du verkligen!). Se till att veta vad din handel är värt, använd Kelly Blue Book (www. kbb. com). Se till att vara realistisk när beslut fattas det skick det är i. Vara förstående att medan du kan få mindre för din handel, eftersom du kommer förmodligen att få verkligt värde, istället för att få verkligt värde plus rabatt.

Tips och varningar


 • realistisk med hur mycket rabatt du förväntar dig-typiskt erbjudanden är enligt faktura men förvänta dig inte att finnas tusentals enligt faktura i alla erbjudanden
 • Hitta en faktura pris för bilen du tittar på, vara säker på att veta vad det gör och omfattar inte (optioner och sjöfart ECT)


 • Relaterade artiklar


  om att köpa en ny bil
  hur man köper en begagnad bil: tre quick and dirty förslag
  hur man handlar i en bil under kapitel 13 konkurs
  hur man köper GM bilar
  hur man gör kompakta suv jämförelse och hitta din bil
  Vad du bör veta när man köper en bil
  hur man läser en Dodge VIN-nummer
  Vad betyder GTI står för i en bil?
  Hur får man en rapport Carfax historia gratis
  fördelar och nackdelar med stora bilar kontra små bilar