hur man köper en plug-in hybridbil

hur man köper en plug-in hybridbil

Berättelserna är alla medier-nästan varje bilist vet att med hjälp av en bensin-drivna motorn är dåligt för miljön, utöver komplicerar den internationella politiken. Plug-in-hybridbilar hålla löftet för övergången till full-elbilar, men det finns en stor fråga: hur gör du sätter dig bakom ratten i din egen plug-in hybrid? När fordonet är i ditt garage, kommer du att kunna ansluta din bil på natten och iväg till jobbet på morgonen på en bensin-fri pendla-så länge din arbetsplats är inte alltför långt borta.
1
Förstå att det inte blir lätt att köpa en plug-in hybridbil fram till 2010 eller till och med 2011. . . Även kineserna har tillgång till en plug-in hybrid, har det inte sålts i stort antal. (Enligt Green Car Rapporter, den totala försäljningen sedan december 2008 är under 100. ) Technology Review anges att Fisker Automotives "Karma" tjänat äran att vara den första kommersiellt tillgängliga (december 2009) laddhybrider. Chevrolet planerar att släppa Volt 2011, och Hyundai planerar att släppa sin egen plug-in hybrid 2012.
2.
komma till rätta med det faktum att även om din laddhybrid kommer att vara ett litet sedan, kommer det att kosta mycket mer än en bil av liknande storlek. The Dallas News uppskattar att Chevy Volt, en fyrdörrars sedan, kommer listan för ca $ 40. 000.
3.
Leta efter skattesubventioner som kommer att stå för en del av denna kostnad. (Bil säljare kommer också att ha enkel tillgång till denna kunskap. ) Som en del av det ekonomiska stimulanspaket president och kongress har föreslagit i 202C köpare av nya plug-in-hybridbilar kommer att få skattelättnader på upp till $ 7. 500, som tar en betydande tugga av styva prislappen. De totala kostnaderna för dessa krediter, enligt Motor Authority, kommer att vara cirka $ 2,8 miljarder. Det är mycket pengar, men det hjälper amerikaner sätta en miljon av dessa bilar på vägarna 2015.
4.
Bestäm vilka kommande laddhybrid bil som du kommer att köpa. Om till exempel, är du intresserad av Chevy Volt, kontakta en närliggande återförsäljare. Även om bilarna inte kommer att vara i riklig tillgång ganska länge, vilket gör den återförsäljare medveten om att du är redo att köpa kan få dig på en väntelista.
5.
Head till återförsäljaravtalet när din plug-in hybrid är tillgänglig. Säljarna kommer att vara glada för att ta dig igenom processen. Efter en provtur, och en titt på dina inbyte, om du har ett, kommer återförsäljaren att göra dig en offert. Om villkoren är acceptabla, skylt du bara på den streckade linjen och ta emot fordonet. Om bilen är en Chevy Volt, kommer du att kunna köra 40 miles på en enda laddning, sedan bara att ansluta din bil i en laddning under natten.


Relaterade artiklar


hur man kan sänka din gas räkningen
hur mycket att spendera på en begagnad bil
hur du gör din egen BMW
om begagnade bilar
hur man handlar en begagnad bil utan krångel
Hur fungerar Edmunds bil guide blå bok arbete?
hur man hittar övertagna bilar
hur man kan jämföra repa bilar till salu
hur du kvalificerar för kontanter Clunkers proposition
processen för att köpa en bil