hur man köper en hyrd skåpbil

hur man köper en hyrd skåpbil

I slutet av din hyra får du möjlighet att köpa ditt fordon eller återlämna bilen. Om du har hyrt en van och har bestämt att du vill köpa det när din hyra är över, kan detta göras ganska enkelt om du vet de steg som krävs och är beredda att förhandla med leasingbolaget

Du behöver. :
forskning.


1.
Bestäm hur mycket du kommer behöva betala för att köpa bilen. Detta kan göras genom att se över det kontrakt som skrevs vid tiden för hyresavtalet. Det är oftast restvärdet av bilen och en köpalternativ avgift.
2.
Räkna ut van aktuella marknadsvärde. Detta kan göras genom att besöka Kelley Blue Book hemsida. Om restvärdet i skåpbilen är högre än det aktuella marknadsvärdet, kan det inte vara värt det för dig att köpa din bil och du kanske kan få en bättre affär genom att köpa samma märke och modell från ett annat företag eller privat person.
3.
Leta efter finansieringsalternativ om du planerar att finansiera din hyra buyout. Det är bäst att veta vad dina alternativ innan de kontakter leasingföretaget dig så att du kommer att ha mer utrymme att förhandla för bästa finansieringsalternativ.
4.
Vänta på leasingföretaget kontakta dig. Det ökar din förhandlingsposition om du inte verkar desperat att köpa ut din hyra.


Relaterade artiklar


hur man köper en elbil
tips om att köpa en begagnad bil på Irland
processen för att köpa en bil från en återförsäljare
hur man hittar en begagnad Dodge Caravan till salu
Hur konvertera en pengar faktor till en ränta
hur man köper en begagnad bil från en uthyrningsfirman
hur man kan undvika en citron när man köper en bil
är Volvos bra bilar?
hur man kan spara dig för en bil
hur man hittar Kontant Clunkers skatteinformation