hur man köper en demo bil

hur man köper en demo bil

När shopping för en ny bil kan du spara hundratals eller tusentals dollar genom att köpa en återförsäljares demo bil istället för en som aldrig har lämnat showroom. Dessa bilar har samma fabriksgarantin som den nyligen levererade dem på tomten. Återförsäljaren har dessa bilar i ursprungligt mekaniskt skick eftersom de måste fungera som företrädare för nonrolling lager. Shop noggrant och du kan hitta en med massor av alternativ som du kanske inte att ha råd med annars
1.
Begränsa dina val bilmodell till några som intresserar dig. Använd Consumer Reports eller Edmunds bil recensioner att identifiera tillförlitliga modeller. Du kan behöva betala ett nominellt belopp för att köpa "Consumer Reports" årliga bil-köpguide, men detta är ett fall där det är klokt att spendera pengar för att spara pengar.
2.

Forskning på tillverkarens pris (rekommenderat pris) för dina mål bilmodeller på nätet eller genom att läsa tidningsannonser. Jämför installerade funktioner och priser för standard och anpassade modeller tillsammans med kostnaden för alternativen.
3.
Välj en bilfirma att besöka. Gör några samtal för att hitta utställningslokaler med att den största inventeringen valet.
4.
Ta dig tid att titta på den nuvarande modellen årets lager och se över de tillgängliga alternativen. Notera skillnaden mellan MSRP och dealern belopp faktura visas på de modeller som intresserar dig.
5.
Begär en provkörning för ett nytt fordon i modellen som du vill. Fråga säljare om grundpriset, återförsäljare Kostnaden och värdet av de installerade alternativen på demon bilen. Sedan jämföra dem med dem i golvet modeller.
6.
Fråga din säljare om att köpa fordon som du tog på en provtur om priset är attraktivt. Granska fordonets service och bokföringen samt CARFAX rapport innan du väljer att köpa.
7.
Förhandla inköpspriset. Dra körsträcka på standard 15-cent per kilometer takt som återförsäljare använder för överskjutande körsträcka på leasade fordon att komma fram till det verkliga marknadsvärdet av demo. Be om förlängd garanti från återförsäljaren för att kompensera för körsträcka på demon bilen. Beroende på ålder demo bilen, får tillverkaren incitament tillämpas på ditt köp.

Tips och varningar


 • Besök mer än en återförsäljare utställningslokal för att jämföra priser för liknande demo bilar. Timing är viktigt. Leta efter lagerförsäljning annonser i slutet av innevarande års modell. Många återförsäljare kommer att vara mer angelägna om att flytta gamla lager och demonstrationer för att göra plats.
 • flesta delstater tillåter inte någon bil som ska säljas som ny om den någonsin var titeln till någon annan än generalagentenVissa demonstration bilar har så många installerade alternativ att priset fortfarande kunde vara högre än en liknande ny modell med de mest efterfrågade alternativ. Du kan få ett bättre värde från en certifierad begagnad bil. Normala avskrivningar kan minska det ursprungliga försäljningspriset så mycket som 37 procent, enligt Consumer Reports.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper begagnade bilar
  hur du förbättrar din gas körsträcka och spara pengar
  hur man kan jämföra mpg för sju personbilar
  hur man söker en bränslesnål bil
  Hur man köper rätt begagnad bil för dig
  hur man identifierar vattenskador i bilen
  motorcykel jämfört med bil
  när handeln med en mer bränslesnål bil?
  hur man köper en begagnad skoter
  hur man köper ett fordon