hur man köper en Ferrari

hur man köper en Ferrari

Köpa en lyxig sportbil är en fantastisk känsla, speciellt när det är en Ferrari. När det gäller sportbilar Ferrari i sin egen klass. Ferrari representerar makt, snabbhet och en ren sexighet som bara kan kännas i närvaro av Ferrari.
Om du har turen att gå in en av dessa konstverk, du vet första hand hur speciella de är.
Nedan visas de steg du bör ta när du köper din första Ferrarin.
Klicka på länkarna inom varje steg. De kommer att erbjuda dig möjligheter att äga din egen Ferrari.
1
Forskning om Ferrari
Titta i tidningar, böcker och webbplatser. . !. Ta reda på allt som finns att veta om Ferrari sportbil. Se till att du bekanta dig med alla de olika modeller som Ferrari har att erbjuda.
Läs online omdömen om varje modell. Alla har olika behov och dessa tester kommer att hjälpa till att fylla i alla frågor eller problem du har.
2.
Välj mellan förskola som ägs eller Brand New Ferrari
Precis som de flesta nya lyx sportbilar, är en fräsch Ferrari mycket dyrt. Men pre-ägda är mycket mer prisvärda. Fråga återförsäljare om finansieringen. En bil som Ferrari lätt kan finansieras eftersom de håller det värde så väl.
Du kan köpa en begagnad Ferrari för ungefär samma pris som du skulle betala för en helt ny Lexus eller BMW. Så gå ut och köpa en!
3.
Satt upp ett möte med Ferrari återförsäljaravtalet
satt upp ett möte med generalagenten. Detta kommer att ge dealern tid att förbereda för din ankomst. När du ställer in ett möte, tala om för dealern vad du är intresserad i en lyxig sportbil, särskilt Ferrari. På så sätt kan de beställa bilen så att du kan provköra den.
4.
Klä att köpa
Se till att du ser din absolut bästa. Ferrari är en lyx sportbil. Om du dyker upp ser billig, kommer försäljaren inte ta dig på allvar. Och om han inte tar dig på allvar, så får du inte en bra affär, bra finansiering eller god service.
5.
Ställa frågor och Anpassa din Ferrari
Ställ så många frågor som du vill och se till att du täcker allt som finns att täcka. Be försäljningsagent för att nämna alla funktioner Ferrari har att erbjuda. Ferrari är extremt mångsidig sportbil och kan anpassas till alla dina behov. Dra full nytta av detta!
6.
Ta den på en
provtur Ta Ferrari för en provkörning. Se till att du känner dig 100% säker att köra bilen. Om du inte känner bra om provkörningen, kommer du att känna inte bra på att köpa det. Om allt går samman och du gillar det, köp den!
7.
Förhandla och köp
förhandla om priset med säljaren. Låt dem kasta in gratis uppgraderingar inklusive ljudsystem, navigation, eller DVD-spelare. Var inte blyg, efter alla dina om att spendera massor av pengar.
Om du planerar att köpa med pengar så kommer du få mer utrymme för förhandlingar. Om du planerar att finansiera, förhandla om priset och räntan.
För himlen skull, din köpa en Ferrari sportbil! Få vad du vill och inte tar ett nej.

Tips och varningar


 • Om du inte har råd en Ferrari, tjäna mer pengar! Klicka på länkarna nedan i resurs rutan. De kommer att visa dig tips och hemligheter hur man tjänar pengar och bli rik
 • Ferrari är snabb, sexig och cool. Räkna med att stå i centrum för uppmärksamheten var du än är.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en återförsäljare faktura
  hur du anpassar bilar på nätet
  vad är fördelen med att hyra en ny bil?
  hur man köper en ny bil
  hur du hittar din perfekta bil
  hur man får Kontant Clunkers
  ading1a "u003e Hur köpa dig en begagnad bil u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e få pengarna tillbaka på en citron
  Hur får man en titel för en övergiven bil
  sätt att identifiera och undvika rovgiriga olicensierade fordon återförsäljare
  om bilen historia rapporter