hur man kan bryta i en ny lastbilsmotor

hur man kan bryta i en ny lastbilsmotor

Inbrott i perioder för fordon som används för att vara mycket längre än de är idag ofta mer än 1000 miles. Idag, den rekommenderade inkörningsperiod för många bilar och lastbilar är 500 miles. Efter en korrekt inbrott förfaranden kan förlänga livet på din lastbil motor. Följande rekommendationer gäller för nya Dodge, Ford och Chevrolet lastbilar
1
inte dra en släpvagn eller någon annan. lastbärare under de första 500 miles. Din inre motordelar inte välsmord att hantera den stress som bogsering. Du bör också undvika att bära tunga bördor av last i sängen.
2.
Inte överstiga 50 mph under din första 500 miles av bogsering. Detta bör iakttas om du lastbil har 2. 000 miles på den eller 20. 000. Bo på hastigheter mellan 40 och 50 mph för att förhindra skador på lång sikt.
3.
Gå lätt på gaspedalen under de första 500 miles. Var extra försiktig att inte snurra dina däck eller göra full gas börjar efter att du stannar. Bo på en variabel hastighet medan på motorvägen eller mellanstatliga. Anpassa din hastighet med 10 till 15 mph var 15 till 20 minuter.
4.
Undvik hårda inbromsningar om möjligt under de första 200 miles. Inte bara detta kommer att minska slitaget på motorn kommer den att förhindra skador på din bromsbelägg. Detta bör också observeras efter nya bromsbelägg är installerade.
5.
Överskrid inte en toppfart på 55 mph för de första 500 miles för att förebygga onödig förslitning på motorn.

tips och varningar


 • Följ inbrott förfarande för att förlänga livslängden på din bil motor. Även ignorera dessa förfaranden inte leder till omedelbara problem i de flesta fall kan det orsaka långvariga problem efter år av ägande.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan jämföra GM vs ford
  hur man köper används flytta lastbilar
  Vilka är fördelarna av vätgasdrivna fordon?
  camaro vs Integra
  hur man köper en begagnad bil från en privat säljare
  hur man får värdet på en bil
  hur man identifierar begagnade bilar för att undvika
  hur man undviker en bil reporäntan
  lyxbil köpa tips
  hur man förhandlar din nya bil med ekonomichef