hur man hittar en begagnad lastbil

hur man hittar en begagnad lastbil

Om du är i marknaden för en lastbil, köpa en används kan spara hundratals eller tusentals dollar jämfört med att köpa en ny lastbil. När du köper en begagnad lastbil det är viktigt att hitta en pålitlig säljare eller återförsäljare och utföra en säkerhetsprövning på trucken. Några enkla steg kan hjälpa dig i din strävan att hitta den perfekta begagnade lastbil snabbt

Du behöver:. . .
Forskning


1
Plocka upp din lokala "Auto Trader" eller besök autotrader. com. "Auto Trader" listor tusentals nya, begagnade och certifierade bilar och lastbilar i företagets tryckta och online publikationer. Privata säljare och återförsäljare annonsera både i "Auto Trader", och tittar genom det kan hjälpa dig hitta den perfekta begagnade lastbil.
2.
Besök används bilhandlare. Resa till din lokala Auto Park eller stad bilhandlare och besöka begagnad bil och återförsäljare lastbil. Många nya bilhandlare säljer även ett begränsat utbud av begagnade bilar eller kan sätta dig i kontakt med en säljare som har bilen du söker.
3.
Använda webbplatser såsom Craigslist. org att få kontakt med lokala bil och säljare lastbil. Craigslist kan du söka efter personer som säljer begagnade varor i staden för att förstora. Många gånger arbetar med privata säljare som de som finns från Craigslist kan spara hundratals dollar eftersom de är mer villiga att förhandla med pris än en återförsäljare är.


Relaterade artiklar


hur man väljer rätt fordon för dig
hur man köper en ny bil
hur man kan sänka din gas räkningen
hur man köper en begagnad Mazda RX7
hur man köper en bil från utlandet
hur man köper en billig liten crossover suv
hur man hittar en bränslesnål bil
hur man söker en bil
lyxbil köpa tips
hur man köper skrotbilar