hur man hittar en Ford lastbil

hur man hittar en Ford lastbil

En Ford lastbil är ett varumärke av pickup motorfordon med en bakre last säng och en öppen topp. Vanligtvis större än de flesta bilar har en lastbil ett rykte som det bästa medlet för kollektivanställda hårt arbetskraft. En lastbil förarhytten är oftast mindre än någon annan typ av fordonets hytt, ibland med knappt plats för en enda rad med säten. Om du vill hitta en Ford varumärke lastbil, det finns några måttligt enkla steg som måste följas för att göra din upphämtning drömmar

Du behöver:.
Research.

hitta en Ford Truck


1.
Gå till Fords hemsida och hitta exakt märke och modell av lastbilen som du vill. Om du vill hitta en ny lastbil, hålla i minnet att det kommer att kallas oavsett år är förestående. Så om det 202C söka efter en 2010 års modell. När du har hittat den modell du vill, måste du ta reda på var du kan köpa fordonet.
2.
Gå till Carmax hemsida och koppla in märke och modell i sin sökning motorn. Resultaten kommer att visa vilka Carmax försäljningsställen tillgängliga lastbilar för dig. När du har få adressen till Carmax där bilen är tillgänglig, måste du antingen ha någon köra dig dit eller du måste hitta något annat sätt att nå dit (t. ex. kollektivtrafik).

3.
Besök en Ford återförsäljare för att hitta en Ford lastbil. Detta kommer förmodligen att ta mycket längre tid än du har råd. Om du försöker hitta en Ford lastbil på ett återförsäljaravtal (ny eller begagnad), vara beredd på att pruta. Som en allmän regel, alltid att få ner priset innan han gick över det ursprungliga priset på lastbilen.

tips och varningar


 • Det finns också ibland används Ford lastbilar till salu i platsannonser avsnitt i lokala tidningar. Oroa dig inte för att göra ett misstag och råkar köpa en lastbil på nätet, skulle du vara tvungen att ge ett kreditkortsnummer för att detta ska ske.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan jämföra autos
  hur man får Kontant Clunkers programuppdateringar
  hur man köper en Honda Fit
  Skillnaden mellan automatiska och manuella transmissioner
  hur du köper en begagnad bil genom att bedöma dina behov
  hur man köper ett program bil
  hur man handlar rätt bil
  hur man överför en bil titel i Texas
  hur man köper en bil utanför craigslist.org
  problem med BMW Mini