hur man hittar bilen historia

hur man hittar bilen historia

Att veta en bils historia kan vara mycket viktigt om du ska köpa en begagnad bil. Historien kommer att innehålla information om tidigare ägare, olyckor, skador på bilens ram, retentionsrätt, uppläsningar vägmätare, brand eller översvämning och polisens agerande. All denna information kan vara avgörande för det verkliga värdet av fordonet
1
Få VIN. Fordonets identifieringsnummer är den viktigaste informationen används för att identifiera och spåra en bils historia. VIN finns vanligtvis på en tunn metallplatta nära vindrutan på förarsidan.
2.
Beställ ett fordon-historia rapport. Med VIN, kan du spåra bilens historia genom flera online bil-historia databaser och beställa en rapport om bilens historia. Se avsnittet Resurser nedan för länkar till några av dessa platser.
3.
Betala avgiften. Vissa bil-historia sajter är gratis, men de mest respekterade platser kommer ut en avgift för att få bilen-historia rapport. Ett, erbjuder till exempel avgifter cirka $ 30 för en enda rapport, men en betydande rabatt vid beställning av flera rapporter.

tips och varningar


 • En certifierad begagnad bil är något som säljaren som utgör visar en korrekt mätarställning och som aldrig har varit totalt, hanteras som skräppost eller återköps av tillverkare på grund av allvarliga brister. Om säljaren inte kan göra anspråk på ett begagnat fordon är certifierad är detta en signal om att en bil-historia rapport behövs.
 • Även om vissa fordon-historia rapport webbplatser erbjuder gratis rapporter, är det riskabelt att förlita sig på dessa enbart. Även om man använder en betald historia databas kan det vara värt att använda mer än en för att kunna jämföra resultaten.


 • Relaterade artiklar


  problem med GM certifierade garantier
  Lambo Murcielago vs Lambo Gallardo
  bakhjulet vs fyrhjulsdrift
  hur man köper en ny eller begagnad bil utan att bli lurad
  Hur Begagnad bil inbyte arbete?
  hur man köper en begagnad bil till lägsta pris
  hur man ska finansiera en ny bil
  bil förhandling tips
  hur du tar bort cigarettrök från ett begagnat fordon
  hur man kan jämföra små stadsjeepar 2007