hur man handlar en begagnad bil eller annat fordon

hur man handlar en begagnad bil eller annat fordon

Shopping för en begagnad bil kan vara ett tufft jobb
1
Utforska alla dina. alternativ köpa kontrollera lokala tidskrifter, tidningar och webbplatser för andra bilar av samma märke och modell. Hemsidor inklusive Autobytel, AutoTrader, och eBay har blivit populära platser för bil shopping. Ofta kan du hitta dina bästa erbjudanden från lokala säljare som bara vill få ett rättvist pris för sina begagnade bil. Gör din forskning noga, så du kan få mest för dina pengar.
2.
Kontrollera Kelly Blue Book för handeln med och detaljhandel värden på den bil du planerar att köpa. Detta citat kan också användas vid förhandlingar en rättvis uppgörelse för auto du är intresserad Inse att begagnade bilhandlare kommer jack upp priset på bilen eftersom de har oftast kör en hel rad kontroller på bilen och har gjort några enkla reparationer.
3.
Maximera din möjlighet till en rättvis uppgörelse genom att ta bilen till din lokala mekaniker för en snabb kontroll innan du köper den. Din lokala mekaniker kommer förmodligen bara att debitera dig en några tior (om något alls) att titta på fordonet över. Dessutom kan du alltid köra en Carfax, använda internet, på bil för att upptäcka eventuella skador eller försäkringar.
4.
Ta en provkörning för att kontrollera eventuella problemområden . Testa alla lampor, blinkers, signalhorn, dörrlås, fönster, bål, radio, luftkonditionering, värme, och bromsar för att säkerställa att allt fungerar på ytan nivå. Du kan också göra en ordentlig titt på karossen och inspektera den noga för bucklor, rost, eller repareras kroppen skada.
5.
Fråga efter eventuella tidigare reparation och underhåll register . . . det kanske inte finns någon men det gör inte ont att fråga. Du kan ofta berätta hur många ägare bilen har haft genom att titta på tidigare underhållsdokumentation. När du är osäker, lita på din magkänsla om du har flaggor eller reservationer om bilen. Alltid se till att det är en ren titel på fordonet.


Relaterade artiklar


hur man fyller en titel att sälja min bil
Dodge Caliber vs Suzuki SX4 crossover
hur man hittar en ny bilaffär
hur man köper en ny bil så billigt som möjligt
hur man kan jämföra en Honda pilot till andra stadsjeepar
hur man kan kontrollera för problem av en begagnad bil
hur man kan kontrollera en begagnad bil historia för fri
hur du kvalificerar för kontanter Clunkers proposition
hur Tips för att köpa en hybridbil
fördelarna med att köpa en ny bil