hur man använder auto mäklare att köpa en ny bil

hur man använder auto mäklare att köpa en ny bil

Om du inte har tid eller lust att bråka med en återförsäljare, överväga att anlita en automatisk mäklare att köpa en ny bil. Dessa professionella bilköpare tar vanligtvis en fast avgift för att förhandla det lägsta priset för dig. Många auto mäklare har arbetat hos återförsäljarna och vet hur låg återförsäljare kan åka på en bil pris. Med hjälp av en mäklare kan spara hundratals eller tusentals dollar, enligt en bil konsumentwebbplats, Edmunds. com

anställer en automatisk mäklare


1.
Kontrollera automatisk mäklare identitet. När du hittar en mäklare online eller i telefonboken, kontrollera att verksamheten har licens att sälja bilar i ditt tillstånd. Sök efter mäklare namn i verksamhetstillståndet databas om statssekreterarens hemsida för ditt tillstånd eller kontakta Better Business Bureau.
2.
Kontrollera att automatisk mäklare kommer att representera ditt bästa . Edmunds. com rekommenderar att du frågar mäklare om sin bil-försäljning bakgrund, hur de satt sin avgift och hur deras företag startat. Fråga hur de hittar bil erbjudanden och om återförsäljare eller biltillverkarna betala dem något när de säljer ett fordon. Ring återförsäljare och fråga vad de säger om mäklaren, och se vad tidigare kunder säger om auto chat board på nätet om den mäklare du utvärderar.
3.
Kontrollera auto mäklarens arvode. För att få bästa pris, kontrollera att mäklaren tar ut en fast avgift och komma överens om det innan du köper bilen. Avgifter kan variera från ca $ 200 till ca $ 1000, säger Edmunds. com.
4.
Berätta för automatisk mäklare om den bil du vill. Mäklaren kommer att kontakta återförsäljare och biltillverkare att hitta det lägsta priset för märke, modell, tillval och färg som du söker.
5.
Kontrollera automatisk mäklare pris. Ta inte mäklarens ord att du får det bästa erbjudandet. Kontrollera bil prissättning webbplatser för att se vad ett fordon som den du vill är att sälja i ditt område. Du kanske kan få en bättre affär genom att kontakta flottan eller Internet Manager på ett återförsäljaravtal.
6.
Köp bilen. Den automatiska mäklare köper bilen från generalagenten eller tillverkaren, och du köper den från mäklaren.

Tips och varningar


 • Du har alternativ om du inte vill betala hundratals dollar för en automatisk mäklare. Auto klubbar som AAA erbjuda gratis eller billig bil-köpa tjänster, liksom partihandel shopping klubbar som Sam's Club och Costco. Du kan också använda en webbplats som Cars. com eller Carsdirect. com.


 • Relaterade artiklar


  hur du skapar dina egna bil online
  hur man hittar en Ford-återförsäljare nära dig
  Definitionen av bil citron lagar
  hur man hittar en bränslesnål bil
  hur du tar bort fläckar från skinn bilsäten
  hur man köper de bästa begagnade bilar
  hur man köper en begagnad bra bil
  citron lagar om en Chevrolet i Georgien
  hur du tar reda historia min bil
  auto lån och problem kredit