fördelarna med att köpa en ny bil

fördelarna med att köpa en ny bil

Vägning alla alternativ när vi letar efter en ny bil hjälper köparen göra det bästa beslutet. Det finns många fördelar med att köpa nya, vilket gör det ett bra val för många individer

Du behöver:. .
Forskning

Pris

Eftersom priset på en ny bil är högre än för en begagnad (av samma märke och modell), måste du ta reparationskostnader och gas körsträcka beaktas att göra korrekta jämförelser.

Säkerhet

Varje nytt år, biltillverkare kommer ut med nya och uppfinningsrika sätt att hålla passagerare säkert, att nya bilar säkrare än äldre modeller i många fall.

Lån

Räntor på billån många gånger är lägre och kan förlängas för längre tider på nya bilar. Så det är möjligt att även om en ny bil kan ha en högre prislapp, kan den månatliga betalningen vara lägre än på en begagnad bil.

Garanti

Nya bilar levereras med garantier som täcker reparationer, vanligen för minst de första 30. 000 miles. Utökad garanti kan köpas för upp till 100. 000 miles. De flesta begagnade bilar inte ingår garantier, om inte köpts från en återförsäljare.

Teknik

De nyaste bilarna har de senaste och mest avancerade tekniken. Dessa "leksaker" kan lägga ett inneboende värde en ny bil, vilket gör det mer lockande för köparen.


Relaterade artiklar


hur man köper på regeringsnivå fordonet och auktioner överskott i Ohio
typer av bil-sändningar
hur man läser nya bil fönster stickers
fördelarna med att köpa bil
var kan man spåra ett VIN-nummer?
om Toyota modellen SUV
hur man ställa rätt frågor vid bilköp
hur man kan kontrollera tidigare auto information
leasing kontra äga bil
hur man bygger en chevy truck