Vad händer om din bil är med i Facebook för reporäntan?

Vad händer om din bil är med i Facebook för reporäntan?

Om din bil är med i Facebook för reporäntan, har du missat förmodligen en eller två betalningar, vilket är allt som behövs för en långivare att tillåta ett återtagande. När detta händer, kontakta din långivare så snart som möjligt och förklara din situation

betalningsarrangemang

När du bilen är på väg att återtas, bör du kontakta din långivare så snart som möjligt och göra bestämmelser om betalning. Din långivare kommer att vilja veta hur snart du kan få ditt konto aktuell.

Förhandla

Ibland kan man inte göra betalningsarrangemang till långivaren tillfredsställelse och de kommer att ringa ett återtagande företag att plocka upp din bil. Om du har ont om pengar kan du behöva för att uttömma alla resurser du har att hålla din bil från att tas.

Återtagande

När du bil är faktiskt återtas, har du en viss tid att hämta den innan den säljs på auktion. Långivaren kan kräva att du betalar hela balansen i sin helhet om du inte har varit samarbetsvilliga i det förflutna. Troligtvis långivaren kommer att begära att du betalar det belopp förfallna plus eventuella avgifter som uppstår till följd av återtagande processen.

Auktion

En övertagen bil säljs på auktion till högstbjudande. När bilen säljs, fick pengar från den nya ägaren är tillämpas mot balansen av lånet. Vissa långivare kommer att kräva att du betalar eventuella outnyttjade, som inte omfattades av försäljningen av bilen.

Credit Report

En utmätning kommer att visas på din kredit fil och minska din kredit värdering. Detta kan påverka din förmåga att få kredit i framtiden.


Relaterade artiklar


Den bästa formen av bil att köpa
hur man får begagnad bil lån
Fakta om Volvo Personvagnar
hur man får det bästa priset på en ny bil
Hur får man en bil lån med dålig kredit
hur man hittar närmaste Zipcar
hur man bygger en jeep
vad är ett program bil?
hur man kan jämföra crossover fordon
hur man effektivt leta efter en begagnad bil att köpa