Fakta om att köpa en bil

Fakta om att köpa en bil

Att köpa en ny (eller nya för dig) bil är ett stort köp som kräver bra forskning och tanke. Med rätt information kan en klok ekonomisk beslut fattas

Skatter

När du köper bil hos en bilhandlare, köparen måste betala alla tillämpliga statliga och lokala skatter, bland annat köpa en registreringsskylt till bilen. När du köper en bil från en person, bara registreringsskylten skatt inköp krävs.

Miltal

En ny bil från en återförsäljare bör ha mindre än 500 miles. En begagnad bil är körsträcka bör beaktas innan köpet: ju mer drivna miles, desto kortare livslängd på bilen

Försäkring

Var noga med att kontrollera med ditt försäkringsbolag agent innan du köper bil. . Din ränta kan gå upp eller ner beroende på märke, modell och år på bilen köps.

Funktioner

Analysera funktionerna på alla bilens alternativ. Vissa är anpassade till dina behov och andra är bara leksaker. Om kostnaden är ett problem, bara fokusera på behov. Om det inte är, njut av leksaker.

Säkerhet

Säkerhet är ett stort problem att de bilköpare. Kontrollera Consumer Reports för att se vilken bil är säkrast i din prisklass som hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut.


Relaterade artiklar


Hur börjar ett nytt arbete miljöbilspremien?
Nissan Quest vs Kia Sedona
hur man framgångsrikt kan sälja din bil på nätet
Tips på att köpa en begagnad Kia
fördelar och nackdelar med att köpa en begagnad bil
hur man hittar nya bilen handlar i år
bilköp förhandlingsteknik
hur man köper en begagnad Suzuki Grand Vitara
Hur får man en hel del på en begagnad bil
Hur får man en gratis bil