hur man köper en garanti från Mercedes

hur man köper en garanti från Mercedes

När du köper en Mercedes Benz, är du sannolikt medveten om hur dyra reparationer kan på fordonet. Att skydda sig mot sådana räkningar kan du köpa garanti från biltillverkaren. Mercedes erbjuder flera typer av garantier med olika års täckning och system omfattas av skydd
1
Gå till en Mercedes Benz. En Mercedes Benz återförsäljare har tillstånd att sälja garantin på uppdrag av tillverkaren. För att hitta en Mercedes auto återförsäljare i ditt område kan du använda en webbplats som Edmunds. En länk i avsnittet Resurser. Skriv in ditt postnummer och ange om notering av Mercedes återförsäljare i ditt område.
2.
Se de typer av garantiservice program tillgängliga via Mercedes Benz. Den grundläggande garanti kommer att täcka de flesta system, utom slitage ämnesområden, t. ex. luftfilter, bromsbelägg, torkarblad och oljefilter. Det drivlinan garanti som skyddar din bil när de grundläggande upphör garantin att gälla. Detta omfattar flyttar system i bilen, som motor, växellåda, drivaxel och axlar. Den rost garantin kommer att skydda dig i händelse av korrosionsskador.
3.
Välj antal år du vill ha täckning. Både grundläggande, rost och drivlinan garantier start på fyra år för nya fordon. Du kan förlänga garantier för en extra avgift.
4.
Titta på körsträcka omfattas av garantier. De flesta av täckning kommer ut när du når 50. 000 miles.
5.
Få en offert på garantin. Om du väljer att köpa garantin, kommer det att läggas till din bil lån och din månatliga betalningar kommer att öka. Mercedes återförsäljare kommer att förse dig med pappersarbete att underteckna samt en kopia av din garanti. Om vägassistans ingår i täckning, kommer du att få en het linje för att ringa i händelse av haveri.

Tips och varningar


 • Nya garantier från Mercedes är endast tillgängliga för nya fordonstyper inköp. Du kan plocka upp överblivna tillverkarens garanti på begagnade Mercedes Benz bilar.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en bil även med dålig kredit
  Toyota vs GM
  köpa en ny bil
  hur man hittar beslagtas bilar till salu
  hur man ska finansiera en begagnad bil utan kredit
  vilka bilar är gjorda i USA?
  hur man köper en begagnad Honda Civic
  de bästa sätten att köpa en ny bil på Internet
  fördelar och nackdelar med stora bilar kontra små bilar
  hur man gör en köpebrevet