hur man bygger din egen mini cooper

hur man bygger din egen mini cooper

Du har sett dem zippa runt stan, och du har utvecklat ett allvarligt fall av bil lust. Mini Cooper är en av de mest populära bilarna, och du vill ha en egen. Med sina olika färger och många olika alternativ taket, verkar det som om de är gjorda just för varje ägare. Om du går till rätt ställe, de kan
1
Logga in på Mini USA webbplatsen och börja din bil byggprocessen. Du kommer först välja din kropp typ, mellan Cooper hardtop, cabrioleten, en Clubman eller John Cooper Works. John Cooper är premien versionen av Mini Cooper och Clubman är en större version av Mini.
2.
Välj din färg färger. Varje auto lack har sin egen uppsättning av tak och inre backspegeln färger att välja mellan, antingen kroppen färg eller ibland vit som ett alternativ. Det finns ungefär ett dussin färger att välja mellan, från grundläggande rött till British Racing Green.
3.
Lägg ditt val på bekvämlighet paket. Det finns en kall väderlek paket med uppvärmda säten, speglar och vindrutan jets bricka, en bekvämlighet paket med smarta alternativ som Bluetooth och regn avkänning vindruta, en sport paket, ett premiumpaket och två anpassade paket med särskilda Cooper tillbehör.
4.
Välj dina specifikationer auto prestanda. Detta steg är där du hämtar din fjädring alternativ, val överföring och speciella fälgar och alternativ strålkastare.
5.
Välj din inredning alternativ precis som resten av din Mini. Det finns alternativ till stoppning, trim, instrument, ljud, farthållare, styrning, klimatanläggning och taklucka. Du är nästa ges en möjlighet för John Cooper Works uppgradering som ett separat paket.
6.
Lägg Mini Cooper äkta bilismen tillbehör för extra brittiska smak. Det finns rutig backspegelskåpor, krom avgasrör, ställningar cykel, rutig instrumentbrädan trim, kylda påsar för kalla drycker, täcker bil och körkort ramar plattan. När din Mini Cooper har avslutats till din belåtenhet, har du möjlighet att skicka detta till en återförsäljare, e-posta den till en vän (eller dig själv) eller spara den. Den automatiska alternativ, prislista och fotografera kommer alla att vara i ett och samma fil.


Relaterade artiklar


Tips för att köpa ny bil
man kan få hjälp med Delaware citron lag
hur man ska finansiera en begagnad bil utan kredit
shadowline vs krom 335i bmw
hur man hittar vann bilar till salu?
hur dra nytta av kontanter för clunkers proposition
hur man köper en bil utanför craigslist.org
mustang kompressor vs turbo
hur man hittar online auto auktioner
hur man köper en bil listigt