hur man hittar erbjudanden på Craigslist

hur man hittar erbjudanden på Craigslist

På Craigslist hittar du unika och prisvärda produkter. Du kommer att hitta saker du annars skulle söka på garage försäljning, goodwill butik, eBay och andra butiker handen. Craigslist har erbjudanden för möbler, elektronik, samlarobjekt, fastigheter, trädgårdsprodukter och gratis grejer
1
Söker. . på Craigslist i just din stad är den första sak att göra. Om du inte ser vad du söker i din stad leta längre bort för objekt som är lätta att transportera och syn osedda om de inte skickar en bild.
Använd typobuddy eller misspellr av objekt du söker med olika stavning. Andra människor avslöjar vad olika sätt. Här hittar du varumärkesnamn vanliga felstavade. Plus en notering kan vara catorgorized på ett annat sätt än du tror. Gå till Goole Avancerad sökning och lägg i vad du letar efter "alla dessa ord"-rutan och ditt område, och "gott skick" i det avsnitt i "en eller flera av dessa ord" sektionen plats i din stad.

2.
Om du verkligen vill vara uppdaterad på vissa poster prenumerera på RSS-flöden. Gå till den stad du är intresserad Få lite söktermer när sökorden komma upp och sätta i ord du är intresserad av som "spelautomater". Skriv in dessa ord i sökrutan. När resultaten kommer upp lägga en kopia av detta i RSS-länkarna längst ned på sidan. Du kan ringa program på iPhone också.
3.
Fritt tvärsnitt.
Det finns massor av gratisprodukter på Craislist. Dessa är användbara saker som kan behöva lite av det eller det. Svara omgående.
4.
När du ringer säljaren bara ge ditt förnamn och om du har till ditt telefonnummer. Du behöver inte berätta för dem där du är bosatt.
När ska hämta posten gå under dagen och med någon. Gå inte in i huset har dem att få ut det utanför. Betala kontant och om det är dyrt begära en Bill of Sale.

Tips och varningar


 • inte pengar eller banköverföringar.
 • iPhone App http://www. icraig. org/
 • Typobuddy. com
 • Misspellr. com
 • (c) Copyright Zahzel Rose ensamrätt 2009.


 • Relaterade artiklar


  hur man för att få information regering auktion gratis
  hur man leasa en bil utan jobb
  vad är återförsäljare faktura kosta?
  om citron lag
  hur man använder Carfax att undvika bilar översvämningsskador
  bil garantiinformation
  hur man: får skruvas ... (inte läsa "fine-print"
  BMW 135i vs 335i
  hur man sparar pengar när du köper ett fordon
  hur man kan spara dig för en bil