camaro vs Integra

camaro vs Integra

Chevrolet Camaro och Acura Integra är liknande i att de båda är sportinriktade bilar. Men medan Camaro är fortfarande i produktion, stannade Acura tillverkning Integras efter 2001 års modell

trim

Camaro är en coupe som LS, LT och SS trim. Integra i sin senaste åren har också en coupé som kom i LS, GS, GS-R eller Type R trim, även om det fanns en sedan alternativ i tidigare inkarnationer.

Motorer och transmissioner

Camaro kommer med en standard 6-växlad (antingen manuell eller automatisk) och ett val mellan V6 och V8-motorer. Integras har 4-cylindriga motorer med standard 5-växlad manuell växellåda, trots att det fanns en möjlighet att ha en 4-växlad växellåda fordonsindustrin.

Säkerhetsfunktioner

Power dörrlås, fordon stöldskydd och ABS bromsar är några av funktionerna Camaro aktier med 2001 Integra. Camaro dock dessutom har fjärrstyrning, och allt fler krockkuddar.

Interiör

Camaro och Integra har de flesta av samma inredningsdetaljer. Har dock Camaro en vanlig handsfree-eller röststyrda telefon (det var inte ett alternativ i Integra), medan Integra har en standard taklucka (det är ett alternativ i Camaro).

Exteriör funktioner

Camaro kommer med 18 -, 19-eller 20-tums fälgar --- Alla legeringar. Integra har standarden 15-tums hjul, med högre prisklasserna trimmar få legeringar.


Relaterade artiklar


tips om att köpa en begagnad bil från en återförsäljare
hur man köper en begagnad bil i inbyte
hur man förhandla fram ett bra pris, när de köper en bil
Nissan 350Z vs Infiniti G35
tips om att köpa en begagnad bil på Irland
hur man beräknar räntor billån
bil leveransprocessen
hur man beräknar leasingkostnader
Hur kbb.com värde begagnade bilar?
Hur berätta om en bil är målat, repareras eller förstörda