hur man köper krossade bilar från försäkringsbolag

hur man köper krossade bilar från försäkringsbolag

Krossade bilar från försäkringsbolag är kända som bärgning fordon. Dessa kan vara tidigare stulna fordon som har återvunnits eller fordon som har lidit olika typer av skador. Många gånger skadade fordon kan repareras, men inte alltid. Försäkringsbolagen säljer normalt dessa skador eller regenererade fordon på olika försäkringar anläggningar som finns i landet. Du normalt inte kan köpa dessa fordon direkt från ett försäkringsbolag, men du kan köpa dem genom en auktion.
1.
Access en auktionssajt på Internet, såsom Insurance Auto Auktioner (se Resurser).
2.

Klicka på "Get Started" på huvudsidan för att starta processen.
3.
Klicka på "Registration"-länken och fyll i webbformuläret. Du kan registrera dig som serveringsverksamhet Köparen, offentlig köpare eller gäst.
4.
Använda fordonet alternativet Sök på webbplatsen att hitta en specifik typ av fordon. Du kan också visa inventering höjdpunkter genom att visa Dagens fordon.
5.
Bjuda på fordon som du har hittat på webbplatsen. Du kan bjuda på nätet, personligen eller använda en pre-bidding/proxy representation process.
6.
Göra utbetalningen för fordonet om du är det vinnande anbudet. Du kan göra en betalning genom en banköverföring, personligen eller via vanlig post.
7.
Vidta åtgärder för att plocka upp fordonet eller få det levererat.

Tips och varningar


 • Vies Auction Tips och tricks sida för tips om anbudsprocessen och betalningsalternativ som är tillgängliga. Fullmakten representation processen är när ett ombud lägger bud på ett fordon för din räkning.
 • Online auktioner liknar de flesta andra typer av auktioner, vilket innebär att du inte kan vara det vinnande anbudet för fordonet att du vill.


 • Relaterade artiklar


  hur man undviker att köpa en stulen bil
  hur till vända din tonåring i en ansvarsfull bilägare
  Tips för att köpa en bil
  fördelar av hybrider
  hur man köper en ny bil för fakturan pris
  hur man registrerar ett fordon online
  hur man läser en Dodge VIN-nummer
  köpa kontra leasing en ny bil
  hur man välja mellan en golfbil och en stadsdel elbil (NEV)
  tips om att köpa en begagnad bil från en återförsäljare