hur man gör dig själv en grönare förare

hur man gör dig själv en grönare förare

Okej, skulle du vilja köpa en hybrid, men de är alldeles för dyrt. Fortfarande, du är i marknaden för bil och du vill bli en grönare chaufför. Det finns massor av saker du kan göra som inte kostar mycket eller i vissa fall, vad som helst som gör dig till en grönare föraren omedelbart

Du behöver:.
En bil och skäl att köra den.
.
Internet-anslutning för vidare forskning.


1.
Vissa biltillverkare har börjat använda återvunnet material i sina bilar. Forskning på nätet eller lägga till att de frågor du frågar när du handlar för en bil. Är du en förare som alltid valt läder för era platser? Utforska alternativ tillverkade av växtbaserade derivat. Några av dessa märken kan imitera läder i en kuslig sätt.
2.
Var vill du få din bil tvättad? Om du gör det själv, leta efter rengöringsmedel som tar ett grönare sätt. De är ute. Om du använder en biltvätt, fråga om de använda återvunnet vatten. Många tätort, är tvätthallar med återvunnet vatten och de är också filtrera det smutsiga vattnet innan det blir spolas in i en storm avloppet. Om du är en stammis på en biltvätt som inte gör dessa saker, uppmana dem att utforska de gröna uppgraderingar.
3.
Hur din motor olja? Återvinning av motorolja är väl etablerad. De flesta kör genom, oljebyte företag avtal med företag som plocka upp använda oljan och transportera det till en plats som antingen återvinner eller säkert bortskaffar avfallet. Själv ta reda på och ofta det företag som återvinner det. Vissa mekanik använda oljepannor på vintern som körs på återvunnen olja. Om du gör din egen oljebyte, ta dina gamla olja till en återvinningsanläggning eller donera den till mekaniker som kan använda den för värme.
4.
En mindre lättare bil brinner mindre gas. Är du verkligen fyller upp att behemoth du lastbilstransporter omkring i eller är du bara att vara en väg gris? Jag har alltid kört den bästa körsträcka bil tillgängliga och det finns många sätt att bli mer effektiva i att använda rymden. Hatchbacks är mycket skickligt utformade för att ge fler transporter utrymme med en mindre fotavtryck. Vissa bilar är nu utformats så att endast igång alla cylindrar när mer kraft behövs. Detta gör att föraren kan uppleva högre effektivitet i användning av mindre cylindrar samtidigt som en makt alternativ.
5.
När du adresserar frågan om hur effektiv du är om hur du använder din bil utrymme, vara ärlig om vad du verkligen bär. Om hälften av din garderob står parkerad i bilen, här är en dålig vana du verkligen kan dra nytta av att förändras. Använda din bil som reserv garderob betyder att du släpa runt extra bagage som kostar dig miltal utan anledning. Hitta ett bra utlopp där du kan donera saker som du inte använder och inte behöver.
6.
Håller hastighetsgränsen. Speeders är inte bara mindre säkra, de är slöseri dyrbara pengar genom att få sämre körsträcka. Behöver du verkligen att komma dit några minuter tidigare? Du är bättre att försöka köra en konstant varvtal, i alla fall, eftersom du förbättra din körsträcka och bli en bättre förare. Det värsta du kan göra med en bil, är ditt nervsystem, din gas körsträcka och graden av stress du utsätter dig för, för att snabba upp och sakta ned och snabba upp och sakta ner . . .
7 .
Kontrollera dina däck på morgonen när de är kalla och du får sannaste behandlingen. Det finns många praktiska enheter för att göra detta och att de inte kostar så mycket. Om du håller dina däck på en lämplig nivå, kommer du att inse en besparing i din gas körsträcka. Låt inte din bils hjul få ur läge heller. Om du kan känna din bil drar åt ena eller andra sidan när du är på en gång, däcken är ur läge och du slösar gas. Du kan testa detta genom att släppa av hjulet för en kort stund för att se om bilen driver till ena sidan. Om detta händer, du bär också dina däck ojämnt och du måste byta ut dem tidigare. Underhåll av din bil är en bra investering. Det sparar du pengar och gör dig till en grönare förare. Varför inte göra det?

Tips och varningar


 • Om du inte har råd med en hybrid, kan du kanske råd med en bil som brinner diesel. Diesel brinner renare och mer effektivt. Dessa bilar lägger mindre gifter i atmosfären vilket är särskilt viktigt om du bor i området med en koncentrerad befolkningsunderlag.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en begagnad bil till ett bra pris
  hur man köper en ny bil GMC på eBay: klicka och köra
  vad är april finansiering för bilar?
  hur man hittar en begagnad bil
  Hur får man en rapport fordon historia
  hur du väljer ett bra begagnad bil med förtroende
  hur man kan undvika att köpa en klonad fordon
  hur man förhandla fram det bästa priset (bra affär) för en ny Honda
  hur man beräknar skatt på en ny lastbil
  bil fakturainformation