hur man söker fordon historia

hur man söker fordon historia

Tack vare teknikens styrka, behöver du inte längre ta någon annans ord om historien om ett fordon du är intresserad av att köpa. Med online verktyg kan du nu forskning på egen hand. Ta reda på inom några minuter om fordonet har en negativ historia, såsom tidigare vrak, översvämningsskador, räddar, förändringar vägmätare och stöld

Du behöver:.
VIN
Kreditkort.


1.
Få VIN (chassinumret) för fordonet som du vill undersöka. För de flesta fordonen kan VIN-nummer finns som en lång rad siffror och återfinns i nedre vindrutan på förarsidan.
2.
besöker en webbplats som ger dig verktyg för att historien forskning fordon rapporter. Dessa inkluderar CarFax, det är en citron och Auto Check. Se deras länkar i "Resurser" i den här artikeln.
3.
Klicka på alternativet för att söka "fordon historia. "
4.

Skriv in VIN-nummer i sökfältet. Tryck på "Skicka" eller "Sök" för att skicka tillbaka sökresultat. Formulering kan variera beroende på plats.
5.
Visa sökresultaten. Om det finns information i fordonet historia rapporten som är negativt, måste du ange giltig kreditkortsinformation för att se den negativa informationen.


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra bilpriser
hur man köpa begagnade polisbilar
hur du enkelt tillgång till din kredit rapport när du handlar din bil på nätet
Hur får man en gratis bil
hur man köper en smuts billig bil
hur man får mest pengar för din handel med fordon
hur man köper en begagnad bil i inbyte
Hur får man en hel del på en ny bil köp
tips om att köpa en bil från en återförsäljare
hur man köper stulet gods lagligt