Hur mycket är en 2001 Mercedes CLK 320 värt?

Hur mycket är en 2001 Mercedes CLK 320 värt?

En av de mer populära Mercedes-Benz Sport Luxury har alltid varit CLK-modellen. Värdet av dessa bilar fortsätter att hålla sig väl jämfört med andra fordon, och det andrahandsmarknaden för CLK-serien är stark. Mercedes har två versioner av CLK-serien, en coupé och en cabriolet, båda lika packad med den påkostade komfort och styling som har blivit en av Mercedes-Benz: s varumärken

Värde

När forskning begagnade fordon priser finns det tre olika värden att tänka på:. Trade-i värde, den privata parten försäljningsvärdet och detaljhandel inköpsvärdet. Priserna mellan dessa tre kategorier kan vara väsentligt annorlunda. A 2001 Mercedes CLK-320 Coupe i mycket hög fysisk och mekaniskt skick med 95. 000 miles bör ha en andrahandsvärde på ca $ 5. 900, en privat fest försäljningsvärdet av ca $ 7. 700, och en återförsäljare värde på ca $ 10. 300. De konvertibla Cabriolet modellen av 2001 Mercedes CLK-320 i samma skick bör ha en andrahandsvärde på ca $ 8. 400, en privat fest försäljningsvärdet av ca $ 10. 100 och en Retail inköpsvärde av cirka $ 13. 350.

Typer

Under 2001 tillverkade Mercedes två olika versioner av CLK-320, en coupé och en cabriolet. De två fordonen är nästan identiska på alla sätt, med undantag för motordrivna Kapell på Cabriolet-modellen.

Funktioner

Mercedes är känd för sina rika funktioner och lyx styling, och 2001 års CLK-320 är inget undantag. Både coupé och de konvertibla dela dessa alternativ: Automatisk växellåda, bakhjulsdrift, Slip /antispinnsystem, integrerad Alarm System, fullstora reservhjulet, 4-Låsningsfria bromsar, farthållare, integrerad Garage dörröppnare, Air Arbetsbord, Bose Ljudsystem med AM /FM-radio och CD-spelare, Servostyrning, GPS Navigationssystem, Powered Sittplatser Minne, Power dörrlås, Dual Front och sidokrockkuddar, Premium hjul och en ställbar ratt Wheel.

Identifiering

Skilja mellan Coupe versionen och Cabriolet konvertibla version av 2001 års Mercedes CLK-320 är mycket enkel. Den Cabriolet-stil fordonets konvertibla sufflett gör det lätt att särskilja om taket är uppe, och om det är ner identifiering är en no-brainer.

Storlek

Mercedes CLK-320 är endast tillgänglig i en två- dörr modell, liksom alla de CLK fordon. Den synbara mål designers är att upprätthålla bilden av CLK som en kul och sportig klass av bil.


Relaterade artiklar


hur man hittar en billig bil
hur man ska finansiera en begagnad bil utan kredit
hur man hittar beslagtas bilar till salu
hur man köper rädda bilar och fordon vid online marknadsplatser
hur ta reda på om motorn är den ursprungliga blocket
Hur berätta om en bil är målat, repareras eller förstörda
Hur får man en hel del på en bil
hur man köper en Carfax rapport fordon historia
hur man sparar pengar på en begagnad bil
och nackdelarna med hyra en bil